Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ezért büntetnek?

Ezért büntetnek?

Figyelt kérdés

Majd ha újra itt lesz a jó idő és a motoros szezon gondoltam úgy motorozok hogy telefonomra rakok fel zenéket és szépen head setet berakom a fülembe és adok az érzésnek.Ha megállít a rendőr ezért szólhat?(kb. olyan mintha az autós rádiót hallgatna szerintem de nem vagyok benne biztos hogy ez szabályos) Másik ötlet ha ez szabályellenes, hogyha csak pl. az ing zsebembe rakom és úgy hallgatom (simsonom van 80 felett nem nagyon megy úgy hogy szinte mindig hallanám (már próbáltam) ez már remélem szabályos (de mivel nem voltam bent biztos megkérdeztem) Válaszokat előre is köszönöm.

Széles utat mindenkinek,és mihamarabbi jó időt:)

2012. febr. 12. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem büntetnek, úgy tudom van rádiós bukósisak is
2012. febr. 12. 18:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy veszélyes lehet de ésszerű hangerővel és pl. csak egyik fülembe lenne.Mert ha messzire megyek mégse legyen mindig holt unalmas az alföldi puszta :)
2012. febr. 12. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgy hallgathatod ha csak az egyik füledbe van mert a másik füleddel tudod hallani a külső zajokat pl ha szirénáznak stb... Ez oktatáson is így megy hogy az egyik füledbe adóvevő van ahol adják az utasításokat.
2012. febr. 12. 18:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Én úgy jártam 3 évig robogóval hogy az egyik fülemben mindig volt egy fülhallgató. Egyszer sem szólt érte a rendőr.

Való igaz, a motoros oktatáson is úgy mennek a dolgok hogy az egyik füledben ott az adó-vevőnek a fülhallgatója.

2012. febr. 12. 19:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen én is emlékszem rá :) Hát akkor majd meglátom hogyan fog működni ;) köszönöm a válaszokat:)
2012. febr. 12. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 1x próbáltam, de azóta se. Engem zavart, a széltől semmit se hallottam szinte...hiába vettem max.-ra.
2012. febr. 18. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!