Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ki is a vétkes? Jó dolog a...

Ki is a vétkes? Jó dolog a telefon.

2012. febr. 9. 21:59
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Manapság a szó gyakran hallható ilyen kifejezésekben: "nem kell az ügyet dramatizálni; uraim vannak nehézségeink, de kár lenne dramatizálni őket. A divat alapja, hogy sokan, helytelenül, a drámait a tragikus szinonimájának vélik, és így értik: "fenyegető, vészterhes, végzetes". Ezekkel tehát azt akarják mondani: "ne tekintsük a helyzetet tragikusnak". Jó magyarsággal inkább így mondhatnánk: ne túlozzuk el, ne nagyítsuk fel, ne fújjuk fel a nehézségeket, ne csináljunk nagy ügyet belőlük; ne lássunk túl sötéten, ne ítéljük túl súlyosnak, reménytelennek a helyzetet.

Szerinted? Túl van lihegve?? ...

2012. febr. 10. 17:30
 12/23 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen gyalogosok is a felelőtlen smsezés áldozatai lehetnek :(

http://www.youtube.com/watch?v=jVjm6I9xi3U&feature=related

2012. febr. 10. 17:39
 13/23 anonim ***** válasza:
nem emiatt történik a legtöbb baleset.. szerencsére sokan tudják, hogy nem lehet egyszerre a mobil és az utat figyelni. Itt nem a görcsös aggódó vezetésről van szó, hanem hogy túlságosan megszoktad és felületesen figyelsz. Jön egy hirtelen manőver jobbról vagy bevág elég valaki vagy satufékez és lassan reagálsz. Ja és nem fog valaki azonnal meghalni, ha sms-t szokott írni vezetés közben. Először csak mondják, hogy áh én már profi vagyok, tudok ilyet. Aztán meg benne lesz egyszer a neve az elhunytak rovatban.
2012. febr. 10. 17:53
 14/23 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkét fél hibás. Valaki írta, hogy aki tud vezetni, az simán tud írni sms-t menet közbe...

Aki tud vezetni, az nem fog sms-t írni menet közbe, ennyi.

Attól hogy valaki jogosítványt kap, az még nem fog tudni vezetni, hanem közlekedni tanítják meg. A kettő nem ugyanaz. Tarthatja magát akárki "isten" sofőrnek, akkor se sms-ezzen vezetés közbe. Elég egy apró figyelmetlenség és a világ legjobb sofőrje is gyilkossá válhat. A gázt egy gyerek is tudja taposni, ahhoz nem kell tudás. Megállni viszont már kevesen tudnak. 13 éves korom óta vezetek, autót még nem törtem, pedig mentem már 200-al egy "rossz" szuzukival, de csak mikor egyedül ültem az autóban és nem jött szembe senki. Sokan mondják, hogy a rally veszényes. Igen az, de a közúti forgalom még veszélyesebb. Ott nem csak magadra kell figyelni.

2012. febr. 10. 17:58
 15/23 anonim ***** válasza:

Javítás: *Suzukival

lol... Saját magamat kinevettem, hogy írtam le. :D:D:D

2012. febr. 10. 18:11
 16/23 anonim ***** válasza:
0.23-as, éretlen, felelőtlen vagy. a franc se ülne be melléd.
2012. febr. 10. 20:05
 17/23 A kérdező kommentje:

ma 17:53 azt tudom, de most én ezzel foglalkoznék.. Remélem nem baj?!!

Tudom, sok minden másban is meg lehet halni tisztában vagyok vele!

Ám nagyon sokan még sem állnak félre mobilozás közben, úgy vezetnek, sajnos mer látom. Pedig mi lehet az életnél fontosabb???

2012. febr. 10. 22:23
 18/23 A kérdező kommentje:

ma 20:05

"0.23-as, éretlen, felelőtlen vagy. a franc se ülne be melléd."

Mit irt nem láttam-látom??..

2012. febr. 10. 22:31
 19/23 anonim ***** válasza:

"Pedig mi lehet az életnél fontosabb???"

Te!

2012. febr. 10. 22:33
 20/23 A kérdező kommentje:

Jajj most látom, h ide is írtál! Köszi szépen♥

Kedves Vagy!!!

2012. febr. 10. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!