Tanuló vagyok, mire figyeljek oda a nagy hó illetve havas utak miatt?
Figyelt kérdés
Elég nehezen éreztem rá a vezetésre,ezért vizsga helyett még pót órákat vettem.A legutóbbin már jól ment én is éreztem és az oktatóm is mondta.Végre volt sikerélményem de félek hogy holnap a hó miatt megint bénázni fogok.Elég ha csak lassabb leszek vagy van valami más amire még oda kell figyelnem?(Aki csak lehurrogni akar az inkább ne írjon légyszi!)2012. febr. 5. 12:22
11/12 anonim válasza:
Nagyobb követési távolság,tiszta ablakok,páramentesítés,fékerő csökkentése,motorfék használata,látni és látszani,fokozott figyelem,előrelátóság,fokozott óvatosság. Ha nem vagy biztos egy manőverben,próbáld másképp és kerüld a hirtelen kormánymozdulatokat. Kb ennyi :)
12/12 anonim válasza:
Ilyenkor olyan finoman kell bánni az autóval, mint egy szűzlánnyal...Csak semmi kapkodás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!