Mennyivel mentek az autópályán?
Mennyivel/milyen autóval és miért pont annyival ez érdekelne.
130 a megengedett ezt mindenki tudja, május 1-től 150-ig nincs gond,ezért érdekelne h mennyi az annyi?
Csak még annyit , hogy nem kell most rögtön elküldeni a ..oda
Múltkor jöttünk haza az M5-ösön , 145körül mentem és ép előzni készültem mikor megláttam kb 250-el közeledő lamborghinit, de lehet hogy több volt mert elég gyorsan elment mellettem és nem tartott 1mp-ig míg megelőzött pedig mi se mentünk lassan.
Szóval a lényeg hogy ha nem ugrasz be elé akkor nincs gond,és egyébként is hogy tudnál új mercivel/audival/csodakocsikkal 130-al menni?
Soha nem értettem miért kell egyes gyökereknek azzal gizdulniuk, hogy 180-200-al száguldoznak az autópályán. Nekem is elég jó kocsim van, de mégsem érzem szükségét, hogy ezzel menőzzek. Ráadásul még felelősséget sem vállalnak a tetteikért, hanem detektort szerelnek fel a kocsijukra! Az ilyenektől kéne elvenni egy életre a jogsit!
Ha annyira szeretnek száguldozni mentek volna autóversenyzőnek, legalább lenne magyar a Forma-1ben.
Most ezt a kérdést nem azért tettem fel hogy oda lyukadjunk ki h a b*zija minek száguldozik ..hanem mert érdekel a véleményetek h mennyivel és mért pont annyival mentek.
Én mint mondtam 140-150között, de egyáltalán nem ítélem el azokat akik 200+ al mennek..ő dolguk,németo-ban egyáltalán nincs több baleset mint MO-n..sőőt bőven jobb a statisztikájuk mint nekünk pedig ott aztán 300+ sem gond,nálunk viszont a 150-es csávó már bunkó baromnak számít.
Nem azzal van a gond hogy mennyivel megy hanem hogy TE mennyivel ugrasz be elé és hogy Ő meg tud e állni,persze a te kocsidat b*ssza szét és a hírekben is úgy lesz hogy gyorshajtás miatt balesetet okozott és nem úgy hogy opelos úriember minek mászik be a belső sávba 110-el mért nem használja a visszapillantót, mért nem méri fel a közeledő jármű sebességét?
A kérdezőnek:
Az egy dolog, hogy Németországban nincs több baleset emiatt, csak ott nem kétsávos az autópálya, a belső sávban tényleg csak az megy aki nagyon megy, és ezt tiszteletben tartják.
Nálunk meg 130 km /h a megengedett vagyis aki képes 160-180 nal nyomni, az igenis számítson rá, hogy akármikor kimegy elé előzés miatt, egy szabályos 130km/órával közlekedő autó!
Egyébként pedig én gyakran megyek autópályán,és furcsa módon nincsenek rossz tapasztalataim mostanában, 135 körül szoktam menni, de ha előzők és valaki hátulról nagyon jön, nem szoktak ledudálni, levillogni, hanem megvárják amíg visszatérek a sávba.
Kellő toleranciával minden ilyesmi kezelhető.
Én inkább az egymást 2 km es sebességkülönbséggel előző kamionoktól kapok agyvérzést.
Én sem értem miért kell lepontozni azt akinek 2 kiló felett van az utazó tempója. Aki ennyivel megy az már biztos köcsög kopasz fekete mercis/audis/bmws, aki állandóan levillog, dudál, felelőséget nem vállal és természetesen adó csaló.
Az autópályákat nem azért találták ki hogy megközelítőleg fő út sebességgel végig cammogjunk, és nem is azért hogy versenyezzünk rajta, hanem azért hogy pl. Budapest Miskolc legyen időben olyan távolság mintha csak 50km lenne főúton.
Egyébként a kérdésre válaszolva nagyon forgalomfüggő, átlagos péntek délután, szombat délelőtt olyan 140-180, lényegesen kisebb forgalomnál (pl hétköznap késő este) 170-240
240? Hoppá...
Milyen géppel nyomod, kedves utolsó?
Bocs az off-ért...
Csak a kíváncsacsiság.
Hej de nagyon könnyű No.-al példálózni, csak azt felejti el mindenki, hogy ott minimum 2x3 de inkább 2x4 sávosak az autópályák, és a belsőben valóban senki nem poroszkál 200 alatt. Persze nem is megy be senki, aki ennél lassabban szeretne közlekedni, tiszteletben tartják azt, aki gyorsan szeretne menni. A másik, amiben az autobahn különbözik az itthonitól, hogy ott az autópályarendőröket profi sofőrökké képzik, és porschéik vannak, hogy el tudják kapni a szabálytalankodókat-többek közt a gyorshajtókat. Mert néhol azért vannak sebességkorlátok, még ott is.
Úgyhogy amíg Mo.-n 130 a határ, akkor talán annyival is kellene menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!