Ha egy autópályán hosszú kilométereken át nincs senki előttem (és nincs se köd, se eső), akkor mehetek gyorsabban, mint a megengedett sebesség?
Tegyük fel, hogy van kint egy 110-es tábla, és 5-10-20 km át senki nincs előttem. Nekem kicsit idegőrlő lenne, ha 110-zel kéne haladnom, és nagyobb sebességgel senkinek az életét nem fenyegetném. (Magyarországon lehet mindenkinek elég lenne egy Trabant, vagy egy szakadt kockalada, azzal még a sebességhatárt se tudod átlépni, és még a végsebesség fíling is meglenne... Mit kezdjen az, akinek 220+ van a műszerfalra írva? Rohanjon külföldre?)
Ezért nagyon megvernének azt, aki ilyet csinál?
"Én Tatától Győrig lepadlóztam 6.-ban 280-nal végig, másik alkalommal motorral voltam, ott kis szélben Pestig 250-260-akat tudtam jönni. Hidd el, megéri.
"
a) Ezt szerinted valaki el is hiszi neked?
b) Nem is tudtam, hogy a 1.3 Suzuki ennyire megy ;)
Merthogy 280 nem tudom milyen autóval mentél...
"Ha örökké tudnál vezetni, akkor sem fogsz úgy, mint én... erről ennyit, kérlek."
HA HA
Azért mert te tudod nyomni a gázt, és véletlenül nem törted apuci Audiját tropára?
Ha majd forgózsámolyos futóval betolatsz nekem az udvarra, akkor azt mondom nem csak nagy a szád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!