Vezethetek ennyi alkoholtartalommal?
nem igazán értek ez ilyen adatokhoz. BuerLecitin kezdenék ma fogyasztani, de rá van írva, hogy 16 % v/v. etanol tartalma van. Egy fórumon olvastam, hogy vki az alkoholtartalma miatt nem fogyasztja.
A tájékoztatóra az van ráírva, hogy a gépjárművezetésnél lassulhat a reakció képesség.(az alkohol miatt)
Holnaptól 1 hétig rendszeresen fogok kocsival menni, utána néha néha, most még ne kezdjem el fogyasztani vagy mit tegyek?

Bizony, 16 térfogatszázalék az töményebb mint a legtöbb bor.
A jogosítványoddal és több tízezer forint büntetéssel játszol, ha alkoholfogyasztás után autóba ülsz, mindegy hogy házipálinkát ittál vagy rumos süteményt ettél.

Egy netes betegtájékoztatóban olvastam, hogy 2,6 g alkoholnak felel meg 1 kanálnyi, és 1 nap 3-at kell bevenni.
Hát akkor ezt most hanyagolom....Úgy lehet, hogy mikor hazajöttem, akkor beveszem, és aztán csak másnap vezetek?
Jaj de ez olyan rossz...mi van ha hirtelen kell vezetnem kellene? Kár volt megvennem :S pedig kellene a tanulás miatt.

A neten találsz mindenféle programot, ami kiszámolja, hogy adott nem, kor, testtömeg mellett kb. mikorra szívódik fel adott mennyiségű alkohol. Persze változhat a májfunkciódtól függően.
Ha este veszed be, akkor reggelre biztosan felszívódik.

Igaz, kkt szakban csak előéleti pontot kapsz, bűncselekményi kategóriában pedig azonnal elveszik a jogosítványod.
Utolsó, ne beszélj hülyeségeket légy szíves.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!