Magammal vihetem a 8 hónapos gyerekem az autóban, hogy a hátsó ülésen ülök, és ő kenguruban van? Kresz mit ír erre? Csak városban mennénk, kb.5 km-t!
Figyelt kérdés
Van gyerekülésünk, csak a férjem elvitte a kocsit, és benne maradt! Szóval, csak normális válaszokat kérek, nem akarom veszélyeztetni a gyerekem, azért kérdezek!2011. dec. 4. 22:44
1/7 anonim válasza:
Ha véletlen kikanyarodik előtek egy autó, és a 8 hónapos gyerekeddel együtt 50 km/h-s sebességgel felkenődsz a szélvédőre, az biztonságos? A józan ész mit mond erre?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék felkenődni a szélvédőre! Sőt, ha be vagyok kötve, akkor nem is tudok! Valahol olvastam, hogy 8 kg-ig szállítható így, mert jobb a gerincének!
2011. dec. 4. 22:55
4/7 anonim válasza:
Egészen a közelmúltig nem volt kötelező a gyerekülés, mi is felnőttünk nélküle. (A taxikban manapság sem kötelező.) Arról nem is beszélve, hogy a sok baromállat így is, úgy is veszélybe sodorja a többi közlekedőt.
6/7 A kérdező kommentje:
Szombatra hazajön a férjem, úgyhogy lesz autónk és ülésünk is! Probléma megoldva! Köszi mindenkinek!
2011. dec. 5. 20:40
7/7 anonim válasza:
Nem. Csak gyerekülésben!
"Egészen a közelmúltig nem volt kötelező a gyerekülés, mi is felnőttünk nélküle."
Lehet, hogy te éppen felnőttél nélküle, de vannak, akik azért haltak meg vagy lett komoly bajuk, mert nem volt akkor még gyerekeülés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!