Mennyire büntetnek meg, ha a stop táblánál nem állok meg?
Figyelt kérdés
A stoptábla előtt lelassítottam, de nem álltam meg teljesen csak gurultam lassan és továbbhajtottam. A rendőrök ott álltak a közelben, valszeg látták a dolgot, de nem eredtek a nyomomba. Így is kaphatok büntetést és kb. mennyit?2011. nov. 26. 15:38
1/7 anonim válasza:
Ha nem állítottak meg, akkor kicsi az esély a bírságra!
Engem a múltkor megállítottak, és a következő párbeszéd zajlott le:
-Tudja miért állítottam meg?
-Nem, de gondolom mindjárt elárulja!
-Nem állt meg a stoptáblánál!
-Én? Biztosan megálltam!
-Ketten is láttuk, hogy nem állt meg!
-Törvénytistelő állampolgár vagyok, betartom a szabályokat, mindig megálok a stoptáblánál, tehát az előbb is meg kellett, hogy álljak! Tudják bizonyítani az ellenkezőjét valamivel?
-Na menjen tovább, jó utat!
:D
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem figyeltek, mert akkor megállítottak volna.
3/7 A kérdező kommentje:
Ha nem állítanak meg akkor hogyan tudnak büntetni?
2011. nov. 26. 16:23
4/7 anonim válasza:
Utólag már nem tudnak büntetni. Ugyanis azt csak rendszám alapján tehetnék, viszont akkor meg azt mondod, hogy hozzátartozód vezette az autót. (De nem lesz ennek semmilyen folytatása, ők sem hülyék, hogy erőlködjenek a semmiért.)
5/7 anonim válasza:
Utolsónak.Az nem jó mert objektív felelősség alapján úgyis te fizetsz.
6/7 anonim válasza:
Az objektív felelősség nem vonatkozik a STOP táblánál történő megállásra.
7/7 anonim válasza:
Első jól írta. Ha nincs kamerafelvétel ,tagadd le.Jelentsenek fel,menjenek bíróságra.Lesz 1-1 ellenállítás,mivel a 2. rendőr elfogultsággal vádolható a társával, ezért az nem számít kettőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!