Lehet valamit tenni ha tükröződik napsütésben a szélvédő?
Nem tudom, hogy csak nekem zavaró-e, de ha pl megyek erdei utakon, ahol fák vannak két oldalt, és nyáron, árnyék-napsütötte rész, árnyék-napsütötte rész jön, akkor árnyékba jobban látom az utat, ha meg rásüt a nap a kocsira, akkor valahogy tükröződik a szélvédő, és kevésbé látni az utat rendesen.
Ez csak nekem zavaró, vagy más is találkozott már ezzel a gonddal?
És lehet valamit csinálni, hogy ne történejn meg ez a zavaró dolog, mert elég sz*r, hogy mikor világos lesz a szélvédő, rosszabbul látni az utat, mert tükröződik valahogy az üveg.
ki kell ütni az üveget...
mindenképpen tükröződni fog az üveg, akár attól a mikoronnyi porrétegtől ami az üvegen van, akár a műszerfal ver vissza némi fényt, de mindenképpen tükröződni fog. ere való az emberi szem korrekcióképessége.
a tükröződés kifelé látszik, pont ez a szó jelentése, hogy visszaverődik - tükröződik - tehát belülre nem megy át...
szóval nem a tükröződés miatt van szerintem
tanács: hajtsd le a napellenzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!