Szélvédő törés? Felelős nincs, csak károsult?
Nekem is volt ilyen meg is jegyezte a rendszámot ráadásul szerencsém volt , mert céges autó volt.
Beírtam a helyszínt+ mindent és semmi...
akkor most mi van ?
Biztos hogy nincs a dologért felelős, gondolj bele, feljegyzed a rendszámát, tegyük fel meg is találod, induljunk ki abból, hogy tud a dologról, ami egyáltalán
nem biztos, hiszen csak felvert egy követ, te megkeresed, bizonyítsd be hogy így történt...az ő autója ami felverte a követ, az okozta a te szélvédőd repedését...esélytelen. Lehet nem is tud róla, akkor meg főleg! A cascod állja, ha minden igaz, de felelőst nem tudsz ezért találni, ez tipikusan olyan dolog. Ettől persze még bosszantó, megértem, nekem is volt már sérült szélvédőm, és én még csak azt sem tudtam hogy honnan, csak azt, hogy (csak én vezetem az autót) amikor benne ültem én nem csináltam vele semmit. Ha nem vészed a repedés, ráérsz a műszakiztatás előtt megcsináltatni ha nincs cascod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!