Ha sok baleset gyorshajtás miatt van, akkor most miért csinálják azt, hogy büntetés nélkül lehet a megengedettnél gyorsabban hajtani és csak ha eléggé túllép valaki kap bírságot, miért gyengítik a szabályokat?
Kedves 10:56 ,
100%-os sebességtúllépés = 1-2évig eltiltás?
Ez így elég merész gondolat ... elhagyatott vasúti átjárónál lakott területen kívül 40 az első hármas táblától , belefutsz mondjuk 80-al = 100.000Ft + 1-2évig a jogsi miért is? Mert valamelyik idióta kitalálta hogy onnantól 40km/h annak ellenére hogy kb 500m van még a sínekig.
Vagy városban 20km/h-s tábla egy 10méteres szakaszra ahol semmi nincs , belefutsz 50-el több mint 100% ez is 1-2 év ugye?
Jah és még valami elég sokan azzal vagytok elfoglalva hogy 30helyett -belváros övezet- ott 50-el nyugodtan lehet menni ugyebár szerintetek... mert a pályán 130helyett 240 sokkal veszélyesebb.
Biztos igazatok van főleg hogy a pályán egy babakocsis anyukával sem találkoztok csak olyan barmokkal akik bejönnek eléd 100-al ahelyett hogy várnának 5másodpercet hogy elmenjen az a valaki aki 200-al megy a belső sávban.
És szerintem sosem azzal van a gond aki gyorsan hajt ...abból szinte sosincs "baleset" hanem sokkal inkább azokkal van baj akik 100-al beugranak a gyorshajtók elé aztán meg csodálkozik hogy elvitte egy merci a rokkant suzukiját.
Persze a hírekben úgy lesz benne hogy ,,gyorshajtás miatt meghalt a suzukis fater" és nem úgy hogy ,, idióta minek ugrik be a gyorshajtó elé 100-al"
Mit várunk egy olyan primitív társadalomtól, mint a magyar.
A közelekedésben is megmutatkozik az, hogy mekkora egy csőcselék brigád ez, mekkora egy tuskó nép vagyunk, mert ugye, tudok magyarul, igaz sose száguldozom!
Persze, az a világ legtermészetesebb módja, hogy a sok idióta csak hadd száguldozzon itt nálunk is! Úgyis ő nagyobb biztonságban van a többmillás terepjárójával és a kapcsolatrendszerével, akik mindent eltusolnak a szemétjének, mint én amikor babakocsit tologatok a járdán és a járdára feljöve pofázik a szutyka a kocsijával, hogy mit keresek én a járdán babakocsival, amikor neki épp ott van dolga a terepjárójával.
Ebbe az idióta társadalomba keményítés kellene, mert buta nép a magyar és magától csak ilyen vélemények születnek meg a fejekben, mint amit ide is beírtak sokan, akik szerint nyugodtan lehet ma pihenőövezetben, ahol rengeteg a kicsi gyerek és a babakocsis száguldozni büntetlenül. Ha elüt valakit, a haverok úgyis kivakarják, a sérült meg kit nem érdekel, hisz az nem tartozik a galeriba.
bezzeg, ha valamelyik szerettét éri baj, neki a legnagyobb a pofája...bár, tényleg nektek nagyobb az esélyetek, mint a csoffatag suzukisnak a papírautójában a nagy böhöm állat autóitokkal szemben amivel száguldoztok nagy nyugodtan...a ti kedvetekre való az lenne, hogy ha csak a ti fajtátok közlekedhetne, hogy ne akadályozzon a sok szar autós és a sok idióta gyalogos
"aki vezet már sok éve ugy is az tudja mi az ábra aki meg nem vezet ugy se tudja mit miért tesznek fel kell fogni ésszel ezt is"
szóval akkor nincsennek is halálos és nem halálos balesetek? jaj de jó!!!!!!
Vasúti átjáróban lévő korlátozások, a konktrét autót vezetőt védik sztem…elég ritkán jár ilyen helyen babakocsis és egyéb gyalogos…..de azért vegyük egy kalap alá az összes esettel, főleg a városi közlekedéssel….
„És szerintem sosem azzal van a gond aki gyorsan hajt”…tényleg nincs vele gond, ő mindent jól csinál…nagyon helyesen teszi, hogy a társadalmon felülállónak érzi magát és úgy gondolja, hogy mindent megtehet, mert ő villmoska
07.15-os vagyok
ja, ja, lehet, hogy igazad van és valahogy úgy kellene megoldni a dolgokat, hogy mindenki biztonságban legyen
a jót is eltanulhatnánk és bevezethetnénk külfödlről
"Németországban nincs korlátozás az autópályán mehetsz 340el sőt akár 100-al is , és még sincs annyi baleset mint nálunk "
1) Németo-ban sem mindenhol mehetsz annyival, csak 1-2 egyenes szakaszon az autópályán.
2) Így is vannak balesetek
3) Gyakorlatilag az összes balaesetbe minimum belrokkan az elszenvedő, többnyire meghal.
"És szerintem sosem azzal van a gond aki gyorsan hajt ...abból szinte sosincs "baleset" "
Tévedés. És gondolj bele, ha te 150-el frontálisan ütközöl valakivel, aki 50-el jön (mondjuk eltekintve attól az energiától amit az autók elnyelnek + a súrlódástól), akkor te lelassulsz 150-ről 100-ra, ő viszont 50-ről -100-ra, tehát elindul 100-al hátrafelé..
Tippelj hogy kinek szakadnak ki a belső szervei.
Az ilyen barmokat akik autópályán 200-al mennek, és még nagy a pofájuk hogy mért mennek ki eléjük fal elé állítanám és főbe lőném, már bocs :) Tudom hogy drasztikus, de jobb lenne mindenkinek..
1.) Nem csak 1-2 egyenes szakaszon mehetsz annyival amennyivel akarsz de tény hogy vannak 120-as 110-es korlátozások amit ott be is tart az emberek 99%-a.
2. Vannak balesetek de annak ellenére hogy nincs korlátozás gyakorlatilag, mégis kevesebb a baleset mint nálunk.
3.A balesetek az autópályán miből adódnak általában?Abból hogy vki gyorsan megy és a másik idióta meg bevág elé és ki fog rosszabbul járni? Persze hogy az "ártatlan" aki csak előzni szeretett volna 110-el ahelyett hogy várt volna egy kicsit míg elmegy a mögötte lévő 200-al.
---
Autópályán hol találkozol szembe forgalommal?...
Én itt most a pályáról beszélek ami arra való hogy " haladjunk" elítélem a városon belüli száguldozást, és sima úton is max 100.
---
Attól függ hogy mennyivel jön ki ha pl 200-al megy valaki és be jönnek elé 150-el azzal nincs baj , vagy legyen 130 azt nem villognám le mivel tudom hogy a 130 a megengedett és neki is kell haladnia , de aki beugrik 110-el azt mit képzel magáról? Várhatott volna néhány mp-t nem?
így van, le a biztonságfasisztákkal!!:D
aki nem tud a forgalom ritmusával haladni az takarodjon az útról, vagy legalább ne pofázzon bele abba hogy mennyivel megy aki haladni akar, és nagyon függ a helyzettől is, napszaktól, időjárástól pl lehet menni 140et is a szentendrein ahol előre látsz másfél km re mikor összesen 5 autót látsz közlekedni körülötted a szembesávban haladókat is figyelembe véve, és vicces, de a lámpa is így vált:)
Persze nem arról van szó hogy így kell rendszeresen közlekedni, de van hogy nagyon siet az ember:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!