Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Robogót fel lehet szerelni...

Robogót fel lehet szerelni valamilyen gyermeküléssel?

Figyelt kérdés

Még ugyan sosem láttam ilyet, de hátha van rá valamilyen módszer/eszköz, hogy a kisgyereket is lehessen vele szállítani.

Tudtok ilyenről?

2011. szept. 29. 15:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
jó tudom és kevesebben halnak meg repülő balesetben de azért nézzük meg az arányokat autó még mindig több van és nekem nincs olyan motoros ismerősöm aki még nem esett volna motorral még Én is. Viszont autós ismnerősömből nagyon sok van aki balesetmentes köztük Én is... ez csak jelent valamit... tán azt hogy motorral egyszerübb perecelni
2011. szept. 30. 16:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Csak, hogy én is "károgjak". A KRESZ nyilván nem a biztonságos közlekedésért találtak ki, hanem azért, hogy a sünöknek legyen mi alapján megnyúzni az embereket...

Ha gyereket viszel smkp-n, az szabálysértés. Ha el is taknyolsz vele, az már bűncselekmény. Még falun is...

2011. szept. 30. 19:10
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi a kedves válaszolóknak.

A többieknek: autónk nincs, tömegközlekedés nincs, távolság oda-vissza 15km (fele részében járda nincs). Utánfutóban nem szeret ülni. Marad a gyereküléses hajtány...vagy esetleg még megpróbálhatok szárnyakat növeszteni.

2011. okt. 1. 04:06
 14/15 anonim ***** válasza:
elektromos bicajra szerelhetsz gyerekülést mert ahhoz jogsi sem kell,se rendszám!Napi 15km-t meg simán kibír egy töltéssel és tekerni sem kell,és majdnem ingyen van a benzinhez képest.
2011. okt. 1. 11:31
 15/15 anonim ***** válasza:
nekem 2 autóm van az egyik egy szaladgálós ezres suzuki... javitani sosem kellett, csak olajcsere 8ezrenként meg benzin bele és nincs semmi probléma. 4 literrel elmegy 100 km -t. Kiszámolod azt a 15 km -t egyből úgymond biztonságban melegben, és védve az eleséstől teszed meg viszonylag olcsón és nagyon sokszor gyorsabban. (A suzuki -mat én 280 ért vettem de lehet kapni lejjebb is mert 2 éve volt annyi)
2011. okt. 2. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!