Én spec nem hallottam és ugye az egy személyes, de kerékpár utánfutót már láttam úgy hogy kettő kis skac volt benne.
2011. szept. 29. 15:41
2/15 A kérdező kommentje:
Igen utánfutónk nekünk is van, de a gyerkőc nem szereti. Jobb neki, ha közvetlenül mögöttem ülhet a biciklin. Viszont már fárasztó a sok tekerés, átülnék robogóra, ha valahogy meg lehetne oldani azzal is a gyerekszállítást.
2011. szept. 29. 15:55
3/15 anonim válasza:
SMKP-on csakis a vezető ülhet, utast szállítani tilos.
2011. szept. 29. 17:45
4/15 anonim válasza:
Légy kreatív! alakítsd át vagy te vagy mással elektromosra! az is tud elég jó gyors menni! a neten vannak kész házi barkács megoldások.
2011. szept. 29. 17:56
5/15 A kérdező kommentje:
Jó ötlet! Én béna vagyok ehhez, de rákérdezek néhány szakitól, hogy megoldható-e
2011. szept. 29. 18:03
6/15 anonim válasza:
:D egy zöld pontot adsz azé?
2011. szept. 29. 18:43
7/15 anonim válasza:
Ha megakarod ölni a gyereked, van egyszerűbb módja is.
De remélem nem ez a célod, ezért marha gyorsan tegyél le az ilyen h*lye ötletről.
2011. szept. 29. 18:56
8/15 anonim válasza:
Sztem bízzuk a kérdezőre mivel nem hülye ő sem! elég bizarr megjegyzés sz.
2011. szept. 29. 19:09
9/15 anonim válasza:
Húúú de imádom az ilyet :) Mikor látom hogy télen kerékpároznak és ott a gyerekülés a bringán az anyuka/apuka mögött és teker a hóban... Mindig az jut eszembe hogy ha most elesik akkor a gyerek feje hatványozott erővel fog a betonnak csapódni az erőkar hatás miatt... Jó dolog is ez.
A büdös életben nem raknék olyan ülésbe gyereket... Az akkora gyereknek még nincs olyan reflexe hogy elrántsa a fejét a másik irányba, vagy kitegye a kezét... amig kicsi hordjátok autóval, vagy gyalog, vagy utánfutón mert az még biztonságos... de persze mindneki úgy öli meg a saját gyerekét ahogy akarja majd csinál másikat.
2011. szept. 30. 14:17
10/15 anonim válasza:
kresz szerint nem,de azonkívűl nem kell felszerelni semmit , ha magadeléülteted és kerülöd a zsarukat akkor miért ne? Láttam már falun sok ilyet.Károgókra nem kell hallgatni,autóban is meghalnak többen mint motoron.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!