Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Milyen szabálytalanságokat...

Milyen szabálytalanságokat követtetek már el? Pl. Piros lámpán áthajtás, szabálytalan előzés, stb.

Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 10:30
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
140-150 km/h...
2011. szept. 12. 19:08
 22/23 anonim ***** válasza:

Amit észrevett a közeg:

Stop tábla figyelmen kívül hagyása,( 6000 Ft )

50 helyett 61 km órával.( 4000Ft )

Lejárt zöldkártya (Figyelmeztetés)

És amit nem:

5 személy helyett hatan egy autóban,

Gyorshajtások

Túlsúlyos rakomány

Ittas vezetés

Biztonsági öv használatának elmulasztása

Forgalomból kivont jármű vezetése városban

Vezetés tiltott átengedése

Tiltott sávváltás

Kresztáblák figyelmen kívül hagyása pl. megállni tilos(alkalomszerű)

Kivilágítatlan kerékpárt hajtottam este

Bukósisak nélkül motoroztam

Gyalogosként tiltott helyen mentem át

Nem fizettem parkoló díjat

Fekete műszakiztattam

asszem ennyi..

2012. jan. 5. 21:55
 23/23 anonim ***** válasza:

Bicikli.:

A létező összes szabálytalanság amit el lehet követni vele..lámpa nincs -legalább elcsapnak- .. egyirányú nem érdekel- elférünk-..piros lámpa..járda..ez meg az.

Robogó.:

Néha piros lámpa ha gyér a forgalom..sebességkorlátozás nincs mivel robogóról beszélünk ugye..annyival megyek amennyivel biztonságosnak érzem...egyirányú néha - mert elférünk-

125-ös motor.:

Ezzel annyira nem lehet "fickándozni" mivel nincs rá jogsim és 50esként használom ,így szinte mindent betartok..

Autó.:

Itt is minden szabályos..öv mindig becsatolva - már csak reflexből is mikor pl csak kiállok a garázsból-

"Rózsaszín" lámpán már átmentem -sárga utáni közvetlen-, egyirányú néha véletlen , néha pedig direkt mert idióta helyen van a tábla.Városban 50-60..külterületen 100-110..pályán 140-150.

Csekket még egyik kihágásom miatt sem kaptam.

2012. jan. 6. 03:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!