Milyen szabálytalanságokat követtetek már el? Pl. Piros lámpán áthajtás, szabálytalan előzés, stb.
Amit észrevett a közeg:
Stop tábla figyelmen kívül hagyása,( 6000 Ft )
50 helyett 61 km órával.( 4000Ft )
Lejárt zöldkártya (Figyelmeztetés)
És amit nem:
5 személy helyett hatan egy autóban,
Gyorshajtások
Túlsúlyos rakomány
Ittas vezetés
Biztonsági öv használatának elmulasztása
Forgalomból kivont jármű vezetése városban
Vezetés tiltott átengedése
Tiltott sávváltás
Kresztáblák figyelmen kívül hagyása pl. megállni tilos(alkalomszerű)
Kivilágítatlan kerékpárt hajtottam este
Bukósisak nélkül motoroztam
Gyalogosként tiltott helyen mentem át
Nem fizettem parkoló díjat
Fekete műszakiztattam
asszem ennyi..
Bicikli.:
A létező összes szabálytalanság amit el lehet követni vele..lámpa nincs -legalább elcsapnak- .. egyirányú nem érdekel- elférünk-..piros lámpa..járda..ez meg az.
Robogó.:
Néha piros lámpa ha gyér a forgalom..sebességkorlátozás nincs mivel robogóról beszélünk ugye..annyival megyek amennyivel biztonságosnak érzem...egyirányú néha - mert elférünk-
125-ös motor.:
Ezzel annyira nem lehet "fickándozni" mivel nincs rá jogsim és 50esként használom ,így szinte mindent betartok..
Autó.:
Itt is minden szabályos..öv mindig becsatolva - már csak reflexből is mikor pl csak kiállok a garázsból-
"Rózsaszín" lámpán már átmentem -sárga utáni közvetlen-, egyirányú néha véletlen , néha pedig direkt mert idióta helyen van a tábla.Városban 50-60..külterületen 100-110..pályán 140-150.
Csekket még egyik kihágásom miatt sem kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!