Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Milyen szabálytalanságokat...

Milyen szabálytalanságokat követtetek már el? Pl. Piros lámpán áthajtás, szabálytalan előzés, stb.

Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 10:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Amikor elkaptak: 4 gyorshajtás, 1 záróvonal tiltott átlépése (előzés közben), néhány tiltott helyen parkolás.

Meg csináltam sok hülyeséget amiért nem kaptak el, ezek között volt minden, az ittas vezetéstől az autópályán tolatáson át egészen a járművezetés tiltott átengedéséig.

Nem is tudom miért igazoltatnak ahányszor csak tudnak a környékbeli rendőrök. :)

2011. szept. 6. 18:03
 12/23 anonim ***** válasza:
45%

Jogsi nélkül vezettem.

Miután meglett a jogsim, gyorshajtás(50 helyett 60-70, 90 helyett 110,) piroson is átmentem egyszer, sárgán is. Egyszer se kaptak el.

Busznak nem szoktam elsőbbséget adni autóbuszöbölnél, nem indexelek ha biciklist előzök, de ezeket kb mindenki megszegi.

2011. szept. 6. 19:37
 13/23 anonim ***** válasza:

-piros lámpa

-STOP tábla

-biztonsági öv

-gyorshajtás

-nem inexelés

-jogsi nélkül vezetés

-záróvonal

-előzni tilos

-tilosban parkolás

-közúti veszélyeztetés

És csak egyszer büntettek meg, akkor is csak tilosban parkolásért ;)

2011. szept. 6. 22:18
 14/23 anonim ***** válasza:

Egyszer 120-al mentem egy 50-es úton, nem büntettek meg. Amúgy 50-es helyen igyekszem max 65 körül menni, akkor még éppen nem fotóz a traffi.

Megállni tilos jópárszor, sárga lámpa (a rendőrség szerint veszélyesebb, mint 100-al menni egy iskola előtt, 100.000 ft, az utóbbi "csak" 90.000), záróvonal, piroson nem mentem át soha, kb ennyi. Egyszer se büntettek még meg.

2011. szept. 7. 00:46
 15/23 anonim válasza:
100%

a legsúlyosabb a begyógyszeres-ittas vezetés 170nel majd csapódás betonfalba (itt már kb 50nel). az eredmények: -5rendőr hülyére vert (alap!), 1,5év jogsi bevonás, 288ezer pénzbírság +400ezer kocsi javíttatás, és a mai napig tartó iszonyatos bűntudat és lelkiismeret furdalás... azóta tisztességesen akarok viselkedni mindenben... többé-kevésbé sikerül is!!!

tedd ezt te is! legyél tisztességes!

2011. szept. 7. 09:05
 16/23 Evele123 ***** válasza:
100%
Én is átmentem már a piroson, mármint gyalog, de előtte veszélyesen megelőztem egy öreg nénit a járdán, nem adtam meg az elsőséget az oldalról elém kanyarodó gyalogos postásnak sem... :-D
2011. szept. 8. 06:46
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Autópályán 81-el, a fénykép 2000-be került!
2011. szept. 8. 08:16
 18/23 anonim válasza:
100%
Kerékpárral mentem a sín mellett, majd a nyitott sorompónál átmentem a túloldalra. Alighogy átértem lement a sorompó. A túloldalon két rendőrnő leállított. Szerintük már piros volt a lámpa, az előbb működik mint a sorompó. ezt viszont az útvonalamon nem lehetett látni. Tanulság: ha át akarsz menni egy vasúti átjárónál, közlekedj derékszögben, mert felírnak. De ennek nem lett folytatása.
2011. szept. 8. 09:53
 19/23 anonim válasza:
43%

Egyszer bedrogozva és ittasan gázolást követtem el ezért most több év letöltendő börtönbüntetésre4 ítéltek...

S.A.

2011. szept. 11. 08:47
 20/23 anonim válasza:
100%

-Gyorshajtás, átlépem általában a sebességkorlátozást.

-Stop táblánál nem állok meg, csak ha jönnek:)

-jogsi nélkül vezettem(otthon maradt)

+ egy két egyéb

Bár tegnap stoppoltam, és képzeljétek megállt egy autós, aki felvett és megkért rá hogy csatoljam be az övem...170 repesztettünk...Nagyon ott volt! Élveztem!:D

2011. szept. 11. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!