Milyen szabálytalanságokat követtetek már el? Pl. Piros lámpán áthajtás, szabálytalan előzés, stb.
Amikor elkaptak: 4 gyorshajtás, 1 záróvonal tiltott átlépése (előzés közben), néhány tiltott helyen parkolás.
Meg csináltam sok hülyeséget amiért nem kaptak el, ezek között volt minden, az ittas vezetéstől az autópályán tolatáson át egészen a járművezetés tiltott átengedéséig.
Nem is tudom miért igazoltatnak ahányszor csak tudnak a környékbeli rendőrök. :)
Jogsi nélkül vezettem.
Miután meglett a jogsim, gyorshajtás(50 helyett 60-70, 90 helyett 110,) piroson is átmentem egyszer, sárgán is. Egyszer se kaptak el.
Busznak nem szoktam elsőbbséget adni autóbuszöbölnél, nem indexelek ha biciklist előzök, de ezeket kb mindenki megszegi.
-piros lámpa
-STOP tábla
-biztonsági öv
-gyorshajtás
-nem inexelés
-jogsi nélkül vezetés
-záróvonal
-előzni tilos
-tilosban parkolás
-közúti veszélyeztetés
És csak egyszer büntettek meg, akkor is csak tilosban parkolásért ;)
Egyszer 120-al mentem egy 50-es úton, nem büntettek meg. Amúgy 50-es helyen igyekszem max 65 körül menni, akkor még éppen nem fotóz a traffi.
Megállni tilos jópárszor, sárga lámpa (a rendőrség szerint veszélyesebb, mint 100-al menni egy iskola előtt, 100.000 ft, az utóbbi "csak" 90.000), záróvonal, piroson nem mentem át soha, kb ennyi. Egyszer se büntettek még meg.
a legsúlyosabb a begyógyszeres-ittas vezetés 170nel majd csapódás betonfalba (itt már kb 50nel). az eredmények: -5rendőr hülyére vert (alap!), 1,5év jogsi bevonás, 288ezer pénzbírság +400ezer kocsi javíttatás, és a mai napig tartó iszonyatos bűntudat és lelkiismeret furdalás... azóta tisztességesen akarok viselkedni mindenben... többé-kevésbé sikerül is!!!
tedd ezt te is! legyél tisztességes!
Egyszer bedrogozva és ittasan gázolást követtem el ezért most több év letöltendő börtönbüntetésre4 ítéltek...
S.A.
-Gyorshajtás, átlépem általában a sebességkorlátozást.
-Stop táblánál nem állok meg, csak ha jönnek:)
-jogsi nélkül vezettem(otthon maradt)
+ egy két egyéb
Bár tegnap stoppoltam, és képzeljétek megállt egy autós, aki felvett és megkért rá hogy csatoljam be az övem...170 repesztettünk...Nagyon ott volt! Élveztem!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!