Megiszok egy alkoholos sört. Rődner azonnal megfog. Mennyi időre veszik el a jogsim?
Rendben köszi, csak vicceltem a rődnerrrel, mióta Székesfehérváron látom a Rődneres skodákat, azóta minden rendőr nekem rődner...
Szóval két év?? Az durva...
Lósz@rt két év!
Egy sörért 60.000 pénz + 1-2 hónap eltiltás.
Egy kicsit álljunk már meg!!Ez nem úgy működik,hogy 1 sör x ft,2 sör y ft.....
Attól függ,hogy a szonda mit mutat.Minden ember másként reagál az alkoholra!Sok függ attól,hogy mit ettél előtte,utána,hány kg vagy,milyen izmos,ffi v nő...
Egy férfi csontosabb,ezen több izom tapad meg,az izom pedig több alkoholt zár magába.Ha egy 100 kg-os izmos és egy 100 kg-os túlsúlyos ffi ugyanannyi alkoholt fogyaszt el,a szonda szerint a túlsúlyos ittasabb lesz,mivel mint írtam,az izom több alkoholt magába zár!Tehát ezt így nem lehet megmondani,minden ember eltérően reagál az alkoholra!
Vagy még egy egyszerű példa.2 ember közül az egyik naponta megiszik 10 sört,a másik életébe nem ivott.Megisznak mindketten 4 sört.Kin fog jobban meglátszani??Mert szerintem azon,aki sohasem iszik.Pedig ugyanannyi az alkohol mennyisége!
09:59
Ez nagyon szép levezetés volt. Igaz, hogy a kérdéshez semmi köze, de azért hasznos volt.
Kedves Janzi
A kérdés úgy szólt,hogy "...mennyi időre veszi el a jogsimat?"
A válaszom a hozzászólás 3. mondata...Attól függ,mit mutat a szonda. :)
Nos 1 sör MINDENKINÉL 0.8 ezrelék alatti ittasságot fog okozni.
Mondom, szép a levezetés, csak a kérdés szempontjából mellékes.
Amit még elfelejtettem, nem mindegy, hogy kocsival, vagy bringával kapják el. Bringánál 30.000, kocsinál 60.000 ft a bírság. Az eltiltás mértékét a szabálysértési előadó dönti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!