Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Én voltam szabálytalan?

Én voltam szabálytalan?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kicsit elbizonytalanodtam ma. Az történt, hogy a repülőtérről Bp-re befelé vezető úton jöttem haza (még nem a gyorsforgalmin, hanem konkrétan Ferihegy 1 mellett jártam), amikor is a Ferihegy 1-nél lévő lámpánál 2 biciklis kóricált a külső sávban. Nem tudtam átmenni a baloldali sávba az előzéshez, viszont ha nem előzöm meg őket, akkor feltartom a forgalmat, tehát érzésem szerint az egyetlen egy jó megoldást választottam a helyzetben: amennyire lehetett kiraktam az autót a felezővonalhoz, és tisztes távolságban erültem a cangásokat. Itt jött a csavar: az egyik biciklis utánam kiabált h a k. any*d hülyegyerek. Ja igen, majd elfelejtettem: az út túloldalán ott volt a BICIKLIÚT! Jogosan érzem azt h a biciklis idióta volt, vagy szerintetek én voltam a hibás?
2009. ápr. 19. 20:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igen, egy másik meg azt, hogy ha elmész mellette akkor 1 kocsiszélességnyi oldaltávolságot kell tartani. :)
2009. ápr. 21. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!