Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » 4hónapja van jogsim mikor...

4hónapja van jogsim mikor futózhatok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 16:02
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Veszel egy újrafutózó gépsort és akkor futózod a gumijaidat, amikor csak szeretnél.

Utánfutót pedig akkor vontathatsz, ha lejár a vezetői engedélyed kezdő minősítése. Ez az első nem nemzeti kategóriás (tehát nem kismotor, nem traktor, hanem mondjuk A1) jogosítvány megszerzésétől számított két év.

2011. aug. 31. 16:12
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Csinálsz egy B+E-t és akkor egyből utána.
2011. aug. 31. 16:24
 3/9 anonim válasza:
100%
még 20 hónap :)
2011. aug. 31. 16:26
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
ezek szerint nem jártál be kresz órákra mert ott biztos elmondták, hogy 2éves B jogsival lehet futózni
2011. aug. 31. 17:53
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Most őszintén ki nem sz@rja le, én 3 napos jogsival is futóztam, rendőr nem is szólt érte, ennyi.
2011. aug. 31. 18:51
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves Király Sándor minden órán ott voltam,csak is azért kérdeztem meg mert valaki azt mondta,hogy változott a Kresz és már nem biztos a 2 év.

Utolsónak: te nagyon bátor vagy én még erősítem a rutinomat !:-)

2011. szept. 2. 09:00
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
8 éve van jogsim, de mivel, talán kétszer húztam futót, és nincs rutinom, így nem futózok. Ez rutin kérdése. Húzni egy futót, nem nagy dolog, de ha nagyon meg van pakol, azzal tolatgatni, közlekedni, nagyvárosban esetleg, ott már oda kell figyelni. Meg hát az sem mindegy mekkora az a futó...
2011. szept. 4. 08:39
 8/9 anonim ***** válasza:
47%

ha szabad tanácsot adni...először üres, lapos utánfutóval tolatgass, kanyarodj kisívben, stb...fontos tudni a futó tipusát...hogy ráfutófékes-e, vagy egyéb...vigyázz, mert van amit (csak)E kategóriával vontathatsz...

gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni...és sok szerencsét...mert mindenhez az kell.

2011. szept. 4. 13:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Az első válaszon jót nevettem :DDD
2011. dec. 18. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!