Miért nem tudok cm-es pontossággal tartani egy ívet?
JMég nem vagyok rutinos vezető, de szeretnék, úgy vezetni, hogy kiválasztok valamit, mondjuk, hogy milyen téávolságra menjek a kocsival a padkától, felezővonaltól.
És azt vettem észre, hpogy nem bírom tartani az ívet.
Kicsit mindig kacsázok.
Jó, persze nem durván, nem látszik, úgy, mintha holt részeg lennék.
De amikor az előttem lévőt nézem, úgy tűnik, hogy iszonyú pontossággal tartja az ívet. Persze egynese úton.
Ez hogy lehet elérni?
Lehetetlen?
" De amikor az előttem lévőt nézem, úgy tűnik, hogy iszonyú pontossággal tartja az ívet. Persze egynese úton. "
Most mi a kérdés : ív vagy egyenes út ?
Nézdd, az autó egy több mint másfél méter széles, tonnás behemót ami elég gyorsan megy és a legrosszabb dolog amit vezetés közben tehetsz hogy ilyen apróságokra próbálsz meg koncentrálni. Elterrli a figyelmed a forgalomról, útjelzésekről, táblákról.
Gondolom minden napi első autóba szállás előtt szoktad ellenőrizni a gumikat és a kormány holtjátékát is, igaz? Csak mert a bajt szerintem ott kell keresni, ha nem a hepe-hupás magyar utakban.
Tudom, hogy nem azt kell figyelni, csdak a gond, hogy néha egy busz jön szembe, akkor jobban a padka felé húzdóok, néha meg kis motoros, akkor meg simán megyek a vonbalhoz közelebb.
És nem akarok úgy járni, hogy egyszer levigye a fél kocsit egy busz eleje, mert kacsázok picikét :S
Azért is írtam a kamiont.Országúton két kamion tükre alig húsz centiméter van.Kétszer negyven tonna megy szembe kilencvennel.Itt számítanak a centik igazán...
A felezőhöz tökéletesen be tudod mérni magad.Azzal kell csak törődj hogy Te jó helyen legyél,a másikban meg meg kell bíznod.Ő is így csinálja,így szépen elmentek majd egymás mellett.
De, akkor mi van, amikor lekopott sok helyen teljesen a vonal
Nincs ott semmi, pedig forglmas főút, és nem festik fel, már évek óta úgy van.
Akkor mihez mérjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!