Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » 5. forgalmi vizsga hogyan zajlik?

5. forgalmi vizsga hogyan zajlik?

Figyelt kérdés
részletesen írjátok le :)
2011. júl. 23. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ugyanúgy, mint az előzőek, csak annyi a különbség, hogy 2vizsgabiztos van.
2011. júl. 23. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
5.? mert? ennyire nem megy? akkor inkább átgondolandó...
2011. júl. 23. 19:24
 3/6 A kérdező kommentje:
nem a baszogatásokra vagyok kíváncsi
2011. júl. 23. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:

hát sztem sok válasz nem lesz mert ritka eset az 5. alkalom.

Nekem minden elsőre lett meg.

Esetleg az oktatód tud adni felvilágosítást, vagy az autós iskola ahova beiratkoztál.

2011. júl. 24. 16:37
 5/6 bp1985 ***** válasza:
Nekem elsőre ment minden. Van ismerősöm, neki 5.-ikre sem, majd elgondolkozott, hogy inkább nem veszélyeztet mást. Miket rontasz el, hogy 5.-ikre kell menned?
2011. júl. 24. 22:13
 6/6 anonim válasza:
Szerintem oktató függő is az egész...én konkrétan ma voltam ötödszörre, és bár gondolom sok előttem írót meglephet, de én átmentem 5.re minden gond nélkül, a probléma az első négy alkalomnál annyi volt, hogy szar oktatót választottam, aki inkább pénzéhes volt mint teljesítmény orientált...és ha nem teljesítettem volna 5.re tökéletesen (és dicsért volna meg még a vizsgabiztos is) akkor belém lehetne most kötni, hogy nem az oktató a hibás, de a valóságban sajnos tessék elképzelni, hogy néha nem elég a diák elszántsága...amúgy semmivel nem volt különb a többitől
2011. júl. 26. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!