na ezért van az a sok baleset, mert a többségnek ez a sorrendje
2011. júl. 14. 01:06
4/12 anonim válasza:
1.forgalmi viszonyok
2.útburkolati jelek
3.gyalogátkelőhely
4.rádió
5.táblák
6.pasik a járdán
7.jelzőlámpák
8.traffipax
2011. júl. 14. 01:07
5/12 anonim válasza:
Az utat
2011. júl. 14. 01:32
6/12 anonim válasza:
Nálam nincs sorrend, folyamatosan pásztázom az utat és éppen amit látok akkor az az első amire figyelek.
2011. júl. 14. 03:07
7/12 anonim válasza:
Ha csak simán kinézek a fejemből előre, akkor egyszerre látom a forgalmi helyzetet, a lámpákat, a táblákat, az esetleges traffit (bár lakott területen nem szoktam gyorsan menni), az útburkolati jeleket. Tehát ezek között nincs sorrend. A kátyúkat fontosabbra tartom mint az út széli csajokat, de ha kisebb forgalmú az út, akkor a kátyúkat is jó előre lehet látni. Az, hogy beszélnek hozzám megy egyszerre a többivel, az hogy én beszéljek már nem mindig, néha inkább megvárom a mondat befejezését, ha másra kell különösebben figyelni (előzés, kikerülés, gyalogos-biciklis-mazsola, stb). Mindemellett a tükörbe is belenézek (nem magamat bámulom benne), hogy tudjam ki akar előzni, menni, mennyire van közel mögöttem stb. Sorrend tehát nincs, mindenre egyszerre kell figyelni. Aki erre képtelen, azt meg szoktam kérni, hogy adja le a jogsiját a rendőrségen.
2011. júl. 14. 06:51
8/12 anonim válasza:
1. úttest
2. táblák
3. tükrök
4. táj
5. koszfoltok a szélvédőn
2011. júl. 14. 08:00
9/12 anonim válasza:
1. tükörben magamat, hogy milyen szép is vagyok
2. a kiskutyámat az ölemben
3. a pláza hirdetéseket
4. a jó pasikat
5. figyelek, hogy véletlenül se lakkozom össze a kormányt, miközben festem a körmöm
22L
2011. júl. 14. 08:33
10/12 anonim válasza:
mi?
ezt komolyan irtad:
3. jelzőlámpák
4. forgalmi viszonyok
tehat ha a lampa zold akkor mesz, tokmindegy hogy elotted ott all az auto? azert ezt gondold meg vegig...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!