Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hogy lehet csak úgy elaludni...

Hogy lehet csak úgy elaludni a volánnál?

Figyelt kérdés

Nem birom felfogni, hogy van olyan vezető, aki egyszer csak "hirtelen" elalszik vezetésnél, és balesetet okoz, meg átmegy a szembejövő sávba.

Miért pont oda szoktak átmenni, ha elaludnak, és miért nem az árokban kötnek ki?

És milyen az az elalvás? Mert én még az ágyban sem tudok egyből elaludni kell vagy 5-10 perc mire elalszom-

Milyen? Nézi valaki az utat, és becsukódik a szeme?

2011. jún. 21. 22:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Próbáld ki azt, hogy a szomszédod éjszak döbörög és te nem tudsz aludni. Másnap mint a falhoz vert lángos olyan vagy.

Miért mennek balra az autók? Egyszerú a magyarázat: bal kéz feltámaszva a könyoklőre, de inkább az ablak peremére. Jobb kéz a lábon vagy a sebváltón. Ha elalszol balkéz lecsúszik, kormány elránt balra és.... Mire sikerül felébredni nincs felébredés.

Egyébként egész jó alvóvagy az 5-10 perccel.

Egyébként az alvás: ismerősőm képes nyitott szemmel aludni! Döbbenetes! Amikor ő vezetett kénytelenek voltunk állandóan beszégetni minden féle baromságről, hogy tudjuk, hogy nem alszik. Szerencsére nem kellet sokszor vele utazni.

2011. jún. 22. 11:42
 12/14 anonim válasza:
100%
Igen csak az a "sokáig vezettem megállás nélkül" duma, nem enyhít azoknak a fájdalmán, akik pont egy ilyen "elszundító" kamionos miatt veszítették el az Anyukájukat...
2011. jún. 24. 14:59
 13/14 anonim ***** válasza:
ne engem hibáztass b* meg nem én voltam.
2011. jún. 25. 09:23
 14/14 anonim válasza:
Ki hibáztat téged???
2011. jún. 25. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!