Hasizomgyakorlatoknál mindig a hátam fájdul meg. Miért/Mitől lehet ez?
Fogyni szeretnék, de nem bírok. Ez egyrészt fizikai, és lelki összetevőktől nem megy. Fizikailag egyáltalán nem vagyok sportos. 159cm-hez 68-69 kg társul. Ezért is szeretnék fogyni, de mikor lekezdtek hasizmozni 10 felülésnél többet nem bírok megcsinálni, h ne kezdjen el fájni a hátam. Ugyanígy vagyok a húzódzkodásokkal is, vagy ha tartani kell magam. Lelkileg annyi köze van hozzá, hogy nem bírom bízni benne h sikerül lefogynom, mert úgy érzem, nem hat.
A hátfájásnak mennyire lehet köze ahhoz, h görnyedten szoktam ülni, majdnem mindig?? És hogy tudnám ezeket korrigálni?
Válaszokat előre is köszönöm.
14/L
Lehet hogy a háttámlával van a gond!
Egy kényelmes finom bőr ülés , esetleg ha sportosabb vagy akkor egy bőr Kagylóülés csodákra képes!
Ahhoz már jó egy 4pontos biztonsági öv!!! ;) Jó utazást!:D
Közlekedésbiztonsági szempontból nem hiszem, hogy ártasz a társadalomnak. Maximum előbb észrevesznek a zebránál, illetve az alacsony súlypontodnak köszönhetően kisebbet esel ha elütnek.
ossz helyre tetted fel a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!