Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Fekvőrendőrökre bezzeg van...

Fekvőrendőrökre bezzeg van pénze az államnak?

Figyelt kérdés

Amikor van egy kis utca, amolyan kertvárosi részen és végig bele tesznek vagy 5-6 fekvőrendőrt.

És figyelem az autósokat, mennek az utcában vagy 60-70nel, jön a fekvőrendőr, lelassítanak, átmennek rajta, majd megint felgyorsítanak 60ra.

Persze az összes többi út a környéken kátyús, gödrös, de abba az egy kis utcába van pénz bele építeni fekvőrendőrt mi?

Van ennek így értelme?

2011. jún. 5. 20:10
 1/9 Pinocchio válasza:
Számodra nincs értelme,de nekik van.Szerinted honnan van pénzük az új villára meg a 50 millás kocsira?
2011. jún. 5. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Nézőpont kérdése. Aki nem abban az utcában lakik, annak bosszantó lehet. A fekvőrendőrös utcában lakók meg inkább örülnek neki, mert így legalább nem megállás nélkül mennek végig százzal az autók.
2011. jún. 5. 20:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Az ott lakók szerint igen.

Nagyobb biztonságban érzik magukat és a gyerekeiket ha lassabb a forgalom.

Ebből az apropóból fakadóan a forgalom lassítók döntő többsége magán kezdeményezéssel,magán pénzből épült.

Állambácsinak ehhez vajmi kevés köze van.

A kátyúzás amúgy a közútkezelő dolga.

2011. jún. 5. 20:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Én fekvőrendőrös úton lakok de nagyon utálom. Aki nyomja neki az úgyis átmegy rajta gyorsan szinte lese lassít. Egyáltalán nem ad nagyobb biztonságot.
2011. jún. 5. 20:17
 5/9 anonim ***** válasza:
20:17el értek egyet, nálunk is van és a sok paraszt szinte átudrat rajta. Aki meg nem akar havonta tízezreket költeni a futóművére az amúgysem száguldozna ilyen kis pics@ utcákban, mert alapból nemjó minőségűek az utak.
2011. jún. 5. 20:26
 6/9 anonim válasza:

1) ez önkormányzati fennhatóság alá tartozik, gondolhatod, hogy nem személyesen Viktorka megy Bivalybasznádra felügyelni a fekvőrendőrök lefektetését.

2) Az állam biztos nem emiatt fog csődbe menni.

2011. jún. 5. 20:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Itt a környéken minden fekvőrendőrből ki van szedve 2 darab úgy ahogy pont a két kerékkel át lehet menni azon a "lukon" az ott lakók szedik ki egyfolytában mert már utálják azt hogy szar kátyúk miatt szlalomozni kell az úton, de még a fekvőrendőr is cseszi a felfüggesztést.

Szerintem sincs semmi értelme, aki megy mint állat az észre se veszi és amúgy is cseréli félévente a komplett felfüggesztést, aki meg vigyáz az autójára az eleve lassan fog menni.

2011. jún. 6. 05:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Lakóövezet=gyerekek.

Ez magyarország, ki lehet tenni 30-as táblát, ki lehet tenni, hogy "kérlek, könyörögve kérlek, lakóövezet, ne menj gyorsan,mert gyermekek vannak".

Ér valamit? Nem hát, nagy lóf@szt!

Szerintem a fekvörendör kérdés a legkevésbé izgaóbb téma, próbálj meg vele együtt élni és gondold át a hasznosságát.

Én a helyedben azon gondolkoznék el, ha már így az állami pénzb@szásól van szó, mint például, 4-es metró, reptér átnevezés.

Na ez az igazi értelmetlenség. Fel akarunk zárkózni európához, de a rohadt repterünket nem lehet normálisan megközelíteni, meg ugye már a neve sem volt jó...... és mindezt 1 milliárdért??

2011. jún. 6. 13:13
 9/9 anonim ***** válasza:

A "jobbik" megoldás, ha ki sincs táblázva. Ugyanazon elbírálás alá esik mintha kátyúba szaladnál bele. Egyébként ha valaki tud dobjon már fel egy szabványt erre a nem tudom mire. Szerintem ad-hok módon csinálják.

Nem mellékesen megzúzza valaki a katalizátort az egy kicsit zsebbenyúlós még az önkormányzatoknak is. Főleg ha nincs pénzük.

A 60-70 szerény sebesség! 90-100 is nálunk meg van!!

2011. jún. 6. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!