Tényleg egy idő után NEM lesz élvezetes a vezetés?
Most friss jogsis vagyok, sokat kell még koncentrálnom, hogy ne törjem össze magam, se másokat, de szeretek vezetni Jó érzés fog el, mikor ÉN vezethetek.
De, sok ember akinek mondtam azt mondta, hogy ez kb 1-2 hónapig fog tartani, aztán megszokom, és olyan lesz, mint a sétálás, semmi különös.
Igaz ez, így fogok járni, nem fogom már élvezni a vezetést?
Vagy 30 éve megjegyezték,hogy túl nehéz a jobb lábam de majd kinövöm ...Még növésben vagyok!
Lóerő bolond lettem,500 PS felett járok.
Notórius gyorshajtó vagyok és lassan 3 000 000 (hárommillió) kilométer mögöttem és száznál több saját,még több kölcsön-,bér-, egyéb autó alattam.
A vezetést egyszerűen nem lehet megunni !!!
Aki tehernek érzi az antitalentum,"mazsola",hétvégi autós vagy muszájból dolgozó hivatásos sofőr.
Ha szereted ne aggódj - sosem lesz unalmas!
:@)
Az autó közömbös lett. Beülök, megyek. Egy-egy jobb útszakaszon élvezem, de többségében semmilyen.
De a motor! Na azt nem tudom megunni. :-D
Apám ilyen, neki már csak az számít, hogy eljusson A-ból B-be.
Nekem majd 12 éve van jogsim, lenyomtam kb. 1,5 millió kilométert (nem vagyok hivatásos, csak sokat utazom), de a mai napig imádom.
21:35-től kérdezem:
Ha ennyire szereted az autókat, akkor miért cseréled ilyen gyakran?
01.17
Nem is olyan gyakran,ne úgy számolj,hogy eladom a meglévőt és veszek helyette másikat.
Volt,hogy egyszerre 14 (!) kötelezőt fizettem.
Ha jó alkalom kínálkozott vettem,cseréltem,eladtam.
Azért a kedvenceket megtartom ...
Egy Audi kabrióm 1995-ös és 1997 óta meg van,de őrzök 20 éve 115-ös Mercit,13 éve Omegát stb.
Majd az Unokáim díjazzák egyszer.
:P
nemlehet megunni szerintem :D mármint én autot még nemigazán hajtottam, de motrot lehetetlen megunni.
2x estem vele, felkeltem ,mentem tovább. lehetetlen megunni, 1xeruen nincs annál jobb mikor 110el huzod neki :DD iszonyat király érzés, én 1 ideig biztos nemfogom megunni,pedig tényleg napi szinten motrozok,csak ugy cél nelkul,napi 20-30 km : ) 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!