Ittas vezetés miatt bevonják valakinek a jogsiját. Személyautóval közlekedett, de majdnem minden kategóriája megvan. Lehet kérvényezni, hogy csak a "B" kategóriát vegyék el?
Persze ha jól belegondolunk, tkp. csak addig tart a gonoszság, meg a bénaság, amíg ki nem alussza a részegségét. Utána már nagyon bánja az egészet, akár a Stohl András. Most pl. vezekelni jár. Egészen a következő berugásig.
Nagyon jó volt a szlogen: Vagy iszik, vagy vezet.
De ha egyszer ittasan vezetett, soha többé ne lehessen neki. Semmivel sem. Vétkes kategória! Nem ám a piás a hibás, hanem a jogosítványa.
Ezaz!Oltsuk az ittas vezetőket!Sőt inkább börtön, vagy villamos szék!Ja neeem inkább akasztófa, hogy érezze a fájdalmat!Mi lett volna ha elüt valakit?
Barmok!
Ennyit az igazság szolgáltatásról!Első alkalommal ittál?Ba...dmeg 1év tiltás 300.000Ft bírság, plusz tovább képzést neki!Ekkora süge...ket!
Én így jártam, vagyis 2sört és pár korty wiskyt ittam 1km-t vezettem egy embert haza akartam vinni hosszú történet miért.Audim van rengeteg ideig spóroltam rá.Be voltunk kötve, 4légzsák hajnalba sehol senki száraz idő.Baleset lett volna?esély se lett volna rá!oda vissza 6km-t kellett volna vezetnem.Tiltás, nagy odaba...ás a kú...va anyjukat!
A nők 30% nem tud vezetni a maradék 70% az nem vezet mert nincs jogsija.3 balesetem volt mind a 3x nő hibázott.2x elsőbbség elmulasztása, 1x követési távolság.Na az ilyen emberektől kell elvenni a jogosítványt!3x okoz balesetet jogsi ugorjon, és kötelező tovább képzés mert a vezetési tudása nem megfelelő a közúti forgalomra!Ne az ittas vezetőtől aki 1x hibázott.Én akármikor levizsgázok bárkinek bármikor.Egy olyan emberrel aki 3x összetörte a kocsiját biztos meg bukna!Kapjon meg rovást az ittas vezető utána kapjon vissza mindent.Még egyszer megteszi?akkor ugorjon a jogsi!Ha mész az úton, és egy balesetet látsz.Miért van ott mindig egy nő?mert vagy ő vezetett, vagy épp le akarta cupákolni a csávóját.Ki miatt történt a baleset?a nő miatt.Egy sima koccanós baleset helyett is lehet halálos baleset.Így van, vagy így van?Egy tapasztalt nő soha nem tud úgy vezetni mint egy átlagos férfi 2 sör után.Lemerném fogadni, hogy nők szoktak itt írogatni, hogy jogsit örökre elvenni meg ilyen f...aszságokat.Na az ilyen emberek vannak úgy, hogy beülnek a kocsiba, és már remegnek, hogy hol a kormány el ne tekerjem balra ha jobbra kell mennem.És ilyenkor belegondolnak, hogy megisznak egy üveg sört, és úgy bebasznak az 50 kilójukkal, hogy else tudják képzelni milyen lehet vezetni úgy.én 100 kiló vagyok egyértelműen más hatással hat rám 2 üveg sör mint egy 70-80 kilós emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!