Szerintetek melyik a jobb? többi lent
Figyelt kérdés
Külsőleg,anyagi költségek szerint ti melyiket vennétek bmw vagy golf és azon belül melyiket és miért?2011. máj. 20. 00:58
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem golf-ot akartam írni hanem volswagent bmw meg 525-ig gondoltam :)
2011. máj. 20. 01:12
2/3 anonim válasza:
Szia!
Külsőleg egyértelmű,hogy a BMW. A vw népautó.. sok van belőle. Szerintem általában mindegyik vw modellen kell csinosítgatni,hogy szép legyen a szemnek (kivéve a legújabbak). A bmw-k alapból szépek.
Anyagi része viszont a vw felé dönti a mérleget. Olcsóbb fenntartás, olcsóbb alkatrészek és könnyebb is belenyúlni, nem muszáj szervizbe vinni minden apróságért.
Összegezve átlagos keresethez a vw, kicsit tehetősebbeknek bmw :)
üdv!
3/3 anonim 

válasza:

bmw-t ne vegyél mert a gatyád is rámegy az autóra. Drága hozzá az alkatrész, szét vannak hajtva, érzékeny a futómű stb stb stb. Cigányoktól pedig véletlenül se vegyél bmw-t!
inkább vw
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!