A te bicikliden megvannak a kötelező tartozékok?
A kerékpár kötelező tartozékai:
- Fehér színű első lámpa
- Piros színű hátsó lámpa
- Egy vagy két, szimmetrikusan elhelyezett, nem háromszög alakú, piros színű fényvisszaverő (prizma)
- Két, egymástól független fék
- Csengő
- Borostyánsárga színű küllőprizma legalább az első keréken
- Fényvisszaverő ruházat (csak lakott területen kívül, ha éjszaka van vagy rosszak látási viszonyok)
- Ha a kerékpáros sisakot visel és utast nem szállít, lakott területen kívül max. 50 km/h sebességgel haladhat (ugyanitt sisak nélkül csak 40 km/h a megengedett maximális sebesség.)
Nem vagyok rá büszke de nekem egyik sincs. Így vettem a biciklit. Sok ismerősöm van akinek nincs lámpája.
Én csak falun használom.
Hali!
nah nekem van fék, meg van lámpa.
fényvisszaverő mellény is van 3db , de azok a kocsiba vannak.
én pest mellett szoktam bicajozni(kb 15km-re lakok tőle) de csak nappal jóidőben:) meg járdán. ill. ha ismerem az adott utca forgalmát van h az úton is.(ilyen helyen kb napi 5autó megy max)
üdv 20L
hali.
nekem a csengőn kívül minden meg van.
Jaja, csengőn kívül nekem is minden.
És a csengő nem fél fel a kormányra. Egyszerűen nem tudom felrakni a fék, váltó, lámpa, óra mellé. Nem tudok vele mit kezdeni :)
Hali!
Van rajt' 2 fék oszt annyi..
Én a bmx-em nem fogom teleaggatni mindenféle sz@rokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!