Mennyit kaphatok kártérítést?
Belénk jött azaz koccolt egy autó.
A hátsó lökhárítónk (ami kb egy éve lett lefestetve,minekután használt autó volt és volt rajta kisebb karc megcsináltattuk nagy valahára)...Szóvak megvolt a kocc papír kitöltése...bementünk a biztosítójához,és pénteken jönnek felmérni a kárt.
Ami érdekelne,olyan nagy kár nem történt szerencsére csak 3-4 helyen a festés bánta nem feltűnő,mondjuk van ahol egész feketéig szántotta,ill a rendszámtáblatartó tört el.
Lehet kicsinyesnek hangzik így szerencsére jól megúsztuk,de sajnos az autó mégsem olyan mint volt...Nem vagyunk gazdagok a kocsi lízingelt,lakásunk nincs 2 gyerek...tényleg csak az bosszant hogy meg lett csináltatva,és most megint karcos,nem a mi hibánkból...
Tudom helyileg is lehet kezelni,de mondhatom azt a kárfelmérésnél hogy én azt az elemet szeretném ha újra fújnák hogy ne legyen foltos,eltérő...
Mi szokott ilyenkor történni?
Mond egy árat amit megítél és ha több azt nekem kell fizetni?
Mondjuk azt mondja hogy helyileg legyen csak kijavítva a festés de én ragaszkodnék az újra festéshez,akkor az saját zsebből megy??
Nem voltam még soha ilyen helyzetben.
Valaki?
Köszönöm!
Köszönöm!
Tehát ha elfogadom az árat akkor kpt kapok,és megcsináltatom,ha több akkor sem kell fizetni mert ahol csináltatom ill a biztosító elintézik egymás között?
Köszi a gyors választ!
Még egyszerúbben
1. elfogadod a pénzt- így te magad javíttatod meg akárhol.
2. nem fogadod el a pénzt- felajánlanak egy szervízet amivel általában szerződésben van a biztosító vagy szakszervíz(azt is el kell fogadniuk) és a biztosító meg a műhely gondja, hogy mennyiből sikerül kihozni a javítást.
Azért mondom h menj el csak érdeklődni, hogy körülbelül tudd mekkora anyagi kár van a kocsiba. Mert neked mondanak egy szépen hangzó pénzt és a javításnál kdierül h többe kerül akkor szívás.
Már értem!
Köszönöm!
Akkor még ma elmegyek egy pár helyre érdeklődni:-)
Köszönöm!
Egyébként kb mennyi ma Pesten 1db elem festése?
Mi vidéken csináltattuk,ismerős által....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!