Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A nők nagy része tényleg nem...

A nők nagy része tényleg nem sokat vezet a jogsi megszerzése után?

Figyelt kérdés

Azt mondta az oktatóm, hogy egy csomó nő aki megszerezte a jogsit, utána kb. nem is vezet.

Tényleg így lenne ez?

2011. ápr. 5. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom hogy egy csomó, de azért elég sok. Vagy az anyagi helyzete nem engedi meg neki egy autóvásárlást, vagy egyszerűen fél vezetni, sok ilyen esetről is halottam.
2011. ápr. 5. 20:07
 2/3 Tubarózsa ***** válasza:

Szia! Van rá esély. ismertem olyan férfit, aki anno lerakta a jogsit, és a 10év alatt ment max 100km-t.

van olyan nő ismim aki lerakta a jogsit, rá 1-2héten belül vett is kocsit. és ment is vele, sokat:)

én a jogsi után nem mentem napi szinten, mert nem volt saját kocsim, apuét vittem ha kellett, meg ha párommal mentem akkor vezettem én. közel 1,5éves volt a jogsim mikor lett kocsim(1éve) azóta jóval többet megyek.

üdv 20L

2011. ápr. 5. 21:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Anyukámnak 5 éve van jogsija, és 4 évig nem vezetett, azóta havonta 1x ha vezet-_-'
2011. ápr. 5. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!