A nők nagy része tényleg nem sokat vezet a jogsi megszerzése után?
Figyelt kérdés
Azt mondta az oktatóm, hogy egy csomó nő aki megszerezte a jogsit, utána kb. nem is vezet.
Tényleg így lenne ez?
2011. ápr. 5. 19:56
1/3 anonim válasza:
Nem azt mondom hogy egy csomó, de azért elég sok. Vagy az anyagi helyzete nem engedi meg neki egy autóvásárlást, vagy egyszerűen fél vezetni, sok ilyen esetről is halottam.
2/3 Tubarózsa válasza:
Szia! Van rá esély. ismertem olyan férfit, aki anno lerakta a jogsit, és a 10év alatt ment max 100km-t.
van olyan nő ismim aki lerakta a jogsit, rá 1-2héten belül vett is kocsit. és ment is vele, sokat:)
én a jogsi után nem mentem napi szinten, mert nem volt saját kocsim, apuét vittem ha kellett, meg ha párommal mentem akkor vezettem én. közel 1,5éves volt a jogsim mikor lett kocsim(1éve) azóta jóval többet megyek.
üdv 20L
3/3 anonim válasza:
Anyukámnak 5 éve van jogsija, és 4 évig nem vezetett, azóta havonta 1x ha vezet-_-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!