Miért előz meg, ha utána nem halad?
Pontosan.. zavarja, hogy megy előtte valaki.
A többség észre se veszi, hogy hülye;
tipikus példája ennek, mikor lakott területen kívül 70-nel megy, de ha megpróbálod megelőzni, akkor 100-ra simán felviszi... életveszélyesek...
de én (tudom naiv vagyok) nem tudom elhinni, hogy ennyi rosszindulatú sofőr van. Szerintem nagy része tényleg nem veszi észre, hogy milyen hülye; csak amikor látja hogy előzik, tudatosul benne, hogy milyen lassú és nem gondolkodik, hanem rálép a gázra.
Pedig hidd el ennyi ostoba birka van. Nekem Suzukim van, erre tellett. Számtalan olyan volt már amit leírtál. Vagy pl. megelőz a leglehetetlenebb szituációban, és 100m után befordul valahová. :/
Egyszerűen nem tudják elviselni hogy Suzuki vagy bármilyen kisebb autó menjen előtte.
Ezeknek az embereknek az eszéhez képest akkora öntudata van mint a bécsikapu. És majd most jönnek a fröcsögős pofájú BMW-s vérpistikék...
A jogsihoz én simán behoznám a pszicho alkalmasságit is!
Egyébként nem csak arról van szó, hogy nem tudja elviselni, hogy előtte mész. Egyszerűen csak nem méri fel a helyzetet, a forgalmi körülményeket, benzintakarékosságot. Egyszerűen rossz sofőr. Mert ugye a gázt a legegyszerűbb nyomni. Ahhoz nem kell tudás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!