Van aki hiába hajt gyorsan, nem bűntetik meg?
Annyi autóst látok aki 50 helyett 70-80 végig megy egy kis utcán, autó pályán 140 helyett 150 megy, és sorolhatnám.
Az ilyeneknek ennyire van pénzük a büntetésre, vagy tudják, hol mérik a sebességet, és azért mernek ennyire menni?
Szerencsés így vezetni, hogy 50 helyett 70 nel vezetek kis utcákban? Nem fognak elkapni?
1. Az ember nem azért hajt gyorsan, hogy megbüntessék.
2. Autópálya egybeírva és nem 140, hanem 130.
3. Honnan tudod megállapítani szemre, hogy 50-nél gyorsabban megy? (Talán nagy a hangja?)
4. Szerencsés-e -> attól függ hogy, milyen gyakorlattal, mekkora forgalomban, milyen úton...
5. A "Nem fognak elkapni?" elég hülye kérdés. Talán igen, talán nem.
15 éve gyorsan hajtok. Szeptemberben fotóztak le 66Km/h-val Aszódon, amiről tudjuk, hogy elég becsapós hely.
Ha közlekedsz, akkor KELLENE figyelned a forgalmat.
És ha nem csak nézel, hanem látsz is, látod a többi autós mozgásából, jelzéséből, hogy mérnek valahol.
A tuti helyeket meg már ismered.
(mondjuk Aszód is ilyen, de tegyük hozzá, nagyobb tempóval is lefotózhatott volna, ha néhány méterrel messzebb lát)
Igen, van aki megússza. Engem 7 év alatt kétszer mértek be, mert hiába figyelek, néha nem veszem őket észre.
A lakott területen nem a büntetés miatt kell normálisan közlekedni, hanem mert ott emberek léphetnek ki eléd.
Lakott területen kívül úgyis mindenki tolja neki, pl. a 85-ösön néha 110 körüli tempónál is úgy érzem lassú vagyok a forgalomhoz képest.
Én motoros vagyok,de azér kommentelek:)
Szerencsém nekem tuti nincs..
lakott területen belűl kismotorral 40es táblánál 87el és nembasztak meg
egyszer meg figylemeztettek ugyanugy 40esnél lyan 75-80al
nagyrészt gyorsabban hajtok mint a megengedett. Gyakran azért mert annyira felidegesít a sok töketlen vezetéshez 0 érzékű ember, aki telefonnal kezében mellém áll be kanyaridáskor egysávos utcában.
a másik eset ha gyorsan megyek az akkor amikor megnézem hogy van-e rendőr, ha nincs visszafele megnézem mennyit meg a kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!