Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Van valakinek ÚJ Ladája?

Van valakinek ÚJ Ladája?

Figyelt kérdés
Ha igen mióta, és mit tapasztalsz, szereted -e?
2011. márc. 13. 14:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

>Senki sem sértegetett téged, <,

Nem így van sajnos, olvasd el rögtön az ELSŐ hozzászólást, rögtön az elsőt ami meggátolta hogy itt, akár "rossz helyen" , válaszoljon valaki, aki érdemben nem velem, hanem a kérdéssel akar foglalkozni. Volt két kivétel , akiknek köszönöm újra.

Ha nem moderáltatom le azt az állatot, aki már anyámmal való sexuális kapcsolatra(más szavakal...) is bíztatott később, még most is itt rohadna a mancsa nyoma. Ekkor saját válaszomat és hoszabb magyarázatomat is -nem tudom miért-levették.

Sajnos ezután már a fajtáját vonzotta, akiknek nincs Ladájuk, nem akarnak a kérdésre válaszolni, szerintem nem is vezetnek, és a topicot kötekedésre, kioktatásra használják.

Hogy miért? Nem tudom, talán nehéz gyermekkoruk volt, talán később pattant meg valami, de nem érdekel, bevallom. Ezért nem kaptam itt a kérdésemre választ.

Ha megnézed a dátumokat, már joggal hihettem, hogy végre elfelejthetem ezt a fiókot, de ma reggel a te leveledet bírtam benne találni, és mi tagadás, nem lettem boldog.

Nem kívántalak megsérteni, elnézésedet kérem,csak nagyon unom.

A nyelvi vitának nem ez a helye, abba nem is kezdenék bele.Aki akarta megértette.

A kocsi... Na, újra...Tehát a jelenlegi fullextrás Lada lett volna, ezt is leírtam, de sajnos abba a szövegbe amit leszedett a moderátor szintén, szerintem azt tévedésből.

Ennyi történet. Még 1x sorry.

2011. márc. 19. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!