Miért használsz kézben tartott mobiltelefont vezetés közben?
1.) Nem telik headset-re, ami kb. 10 liternyi benzin áráért már kapható. Inkább veszel egy gallytörő rácsot a szobaterepjáródra, az legalább hasznos!
2.) Észre sem veszed, hogy mennyire bénán vezetsz telefonálás közben, mint ahogy a külvilágot se érzékeled, indexelni meg aműgy sem szoktál. Különben is kapja be mindenki!
3.) Mi az a KRESZ?
Nem telefonálok vetetés közben mert ritkán vezetek és ritkán is hívnak. kicsivel több mint 2 éve van jogsim, eddig kb 2szer csörgött a telóm vezetés közben, akkor is falun belül voltam.
Autós kihangosítót nem veszem mert saját kocsim nincs.
headsettel se lehet normálisan telefonálni mert mindenképp eltereli a figyelmed.
egykézzel meg lehet vezetni hacsak nem kéziváltód van
>>Miért használsz kézben tartott mobiltelefont vezetés közben?
Mert fontos hívásom van. De ez nagyon ritkán fordul elő velem. Inkább kiállok, ha nincs velem a hedszett valamiért.
>>1.) Nem telik headset-re, ami kb. 10 liternyi benzin áráért már kapható. Inkább veszel egy gallytörő rácsot a szobaterepjáródra, az legalább hasznos!
Sportautóm van, nem szobaterepjáróm, úgyhogy nem veszek rá semmilyen rácsot. És van hedszettem. Örülnék, ha annyiért, amennyiért vettem, adnának 10liter benzint.
>>2.) Észre sem veszed, hogy mennyire bénán vezetsz telefonálás közben, mint ahogy a külvilágot se érzékeled, indexelni meg aműgy sem szoktál. Különben is kapja be mindenki!
Eddig nem bénáztam, ha nagy ritkán használtam hedszett nélkül a telefonomat az autóban. Indexelni pedig mindig szoktam.
>3.) Mi az a KRESZ?
Mozaikszó: Közlekedési Rendünk Egységes Szabályai rövidítése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!