Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért használsz kézben tartott...

Miért használsz kézben tartott mobiltelefont vezetés közben?

Figyelt kérdés

1.) Nem telik headset-re, ami kb. 10 liternyi benzin áráért már kapható. Inkább veszel egy gallytörő rácsot a szobaterepjáródra, az legalább hasznos!

2.) Észre sem veszed, hogy mennyire bénán vezetsz telefonálás közben, mint ahogy a külvilágot se érzékeled, indexelni meg aműgy sem szoktál. Különben is kapja be mindenki!

3.) Mi az a KRESZ?

2011. febr. 28. 19:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem telefonálok vetetés közben mert ritkán vezetek és ritkán is hívnak. kicsivel több mint 2 éve van jogsim, eddig kb 2szer csörgött a telóm vezetés közben, akkor is falun belül voltam.

Autós kihangosítót nem veszem mert saját kocsim nincs.

2011. márc. 1. 06:12
 12/14 anonim ***** válasza:
10%
Van autom, van telefonom. Nem telefonalok vezetes kozben. Szoval kikerem magamnak a ragalmazast es gyanusitgatast! Milyen jogon altalanositasz?
2011. márc. 1. 09:03
 13/14 anonim ***** válasza:

headsettel se lehet normálisan telefonálni mert mindenképp eltereli a figyelmed.

egykézzel meg lehet vezetni hacsak nem kéziváltód van

2011. márc. 1. 13:19
 14/14 anonim ***** válasza:
48%

>>Miért használsz kézben tartott mobiltelefont vezetés közben?

Mert fontos hívásom van. De ez nagyon ritkán fordul elő velem. Inkább kiállok, ha nincs velem a hedszett valamiért.

>>1.) Nem telik headset-re, ami kb. 10 liternyi benzin áráért már kapható. Inkább veszel egy gallytörő rácsot a szobaterepjáródra, az legalább hasznos!

Sportautóm van, nem szobaterepjáróm, úgyhogy nem veszek rá semmilyen rácsot. És van hedszettem. Örülnék, ha annyiért, amennyiért vettem, adnának 10liter benzint.

>>2.) Észre sem veszed, hogy mennyire bénán vezetsz telefonálás közben, mint ahogy a külvilágot se érzékeled, indexelni meg aműgy sem szoktál. Különben is kapja be mindenki!

Eddig nem bénáztam, ha nagy ritkán használtam hedszett nélkül a telefonomat az autóban. Indexelni pedig mindig szoktam.

>3.) Mi az a KRESZ?

Mozaikszó: Közlekedési Rendünk Egységes Szabályai rövidítése.

2011. márc. 5. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!