Elsősegély vizsga menete?
Hogyan zajlik? Kik vannak bent? Ketten kell bemenni? Ha nem tanulok rá sokat sikerülhet józan ésszel?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat
Megosztom a tapasztalataimat én is, mert mielőtt mentem annyira féltem, azt se tudtam mennyire necces, mit kell csinálni, be is írtam googleba és ezt dobta ki :)
Én jártam tanfolyamra, szerintem érdemes, mert ha látja az ember akkor meg is ragadnak a dolgok, van kb 3 fogás amit kérdezhetnek :D úgyis mindenki kap ott egy vázlatot az elég, ha van könyv még jobb de bőven elég a rövidített változat. A mester utcában voltam, sorszám szerint hívták be négyesével az embereket, amíg az egyik újraéleszti a babát, a másik 2 bemutatja egymáson a stabil oldalfekvést, és fordítva, utána tétel húzás (volt 4 kirakva, mindegyik lapon 2 altétel) egy 50 körüli bácsi kérdezgetett, aki rosszul tudta, azt rávezette a jó válaszra. Nagyon rövid az egész, én csak 1 napot készültem rá ami bőven elég szerintem, nem kell parázni egyáltalán!!
A teljes EÜ vizsga anyaga videó formátumban:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLa3kXW4zAiiHWtkAUn2PN_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!