Az autós játékok (versenyzős), majd 18 évesen befolyásolni fogják majd a vezetési stílusomat?
Én is így voltam vele. Sokat játszottam a gta-val, need for speeddel stb... pár százezer kocsit biztos széttörtem virtuálisan. Az életben, még csak egyet törtem meg (5 éve van jogsim), de azt sem a számítógépes játékok és a gyorshajtás miatt, hanem kölcsönös figyelmetlenségből, és azt is a jogsi megszerzése után fél évvel :P
Most is rendszeresen játszok autós játékokkal, de egyáltalán nem befolyásolják a vezetési stílusom, amikor beülsz a kocsi és az életben vezetsz teljesen más mintha a gép előtt tennéd, a két érzés között nem találsz semmi hasonlót, épp ezért nem kevered őket.
Inkább tanultam egy dolgot az számítógépes játékokból, azt hogy erős fékezéseknél hogyan viselkedik az autó (elcsúszik az eleje), illetve hogy nagy sebességgel, hogy lehet kisodródás nélkül bevenni a kanyarokat (úgy hogy a kanyar fordulási irányával ellentétes oldalra húzol mielőtt beérsz a kanyarba)
Szóval, az autós játékok inkább csak segített jobb vezetővé válni.
Live for Speed.
Ajánlom ezt a játékot, szerintem ez a legreálisabb, és meglátod nem olyan egyszerű ez a vezetés dolog, mert lehet nídforszpídbe beveszed a kanyart 160-nal, de valóságba nem így megy...
Szia.
En is jatszottam regen sokfele autos jatekkal. Megnyutathatlak, hogy ez egyaltalan nem befolyasolta negativan a kesobbi vezetesi stilusomat. :)
Sot, ugy erzem jobb volt kielni a gyorshajtasra, utkozesre levo hajlamaimat virtualisan semmint eloben.
2004 ota van jogsim, es egy balesetem volt, az is az elso jeges napomon.
En ugy erzem, hogy a jatekok altal megtanultam, hogy gyorsan csak a virtualis vilagban erdemes hajtani, a valosagban inkabb elovigyazatosan vezetek, mert nem csak a sajat eletemert felelek, valamint nincs SAVE es LOAD opcio, ha esetleg hibazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!