Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mihez kötnétek a jogosítvány...

Mihez kötnétek a jogosítvány megszerzését?

Figyelt kérdés
Szerintem nem az érettségin mulik ,hogy valaki alkalmas a vaezetésre.Némelyik érettségizett is megy mint az....
2011. febr. 11. 13:50
1 2
 1/12 bix ***** válasza:
de ha egy érettségit se kapar össze ami valljuk be nem egy hatalmas dolog, az mennyire tudja, érti, látja át a kreszt? a vezetés nem a kormány tekergetéséből áll... mindkét táborban biztos vannak kivételek, ahogy 8 általánossal is lehet valaki normális az úton, úgy 2 diplomával is paraszt köcsög.
2011. febr. 11. 13:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 8 álltalános bőven elég tud olvasni látja a számokat tanfolyamon megtanítják a többit ez bőven elég.
2011. febr. 11. 14:03
 3/12 anonim ***** válasza:

én valamilyen középfokú papírhoz kötném

vagy szakmunkás bizonyítvány, vagy érettségi, vagy valami ilyesmihez

mer a 29 éves 6 általánossal(2 első 4 második) rendelkező hülyegyerek, aki betöltötte a 18-at, és elment csövezni, ne akarjon már jogosítványt szerezni

ezzel jobban lehetne ösztönözni a diákokat a tanulásra, mintsem a "természettudományi tárgy" bevezetésével

persze ez Hoffmann Rózsikának eszébe se jut

2011. febr. 11. 14:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Én vagy az érettségi megszerzéséhez kötném, vagy 20-21 éves kor betöltéséhez.
2011. febr. 11. 14:21
 5/12 anonim ***** válasza:

utolsónak:

az érettségi nem a legjobb, mert aki képességeiben gyenge, de szerez egy technikumot, vagy szakmunkás bizonyítványt és mehet a tanfolyamra

mert ugye nem várható el, hogy mindenki teljesítsen egy bizonyos szintet, de ha van több elvárás is, valamelyiket csak teljesíti

így legalább képzettsége lesz valami

2011. febr. 11. 14:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Finnországban 3 évig kell gyakorolnod előtte,különféle pályákon.Én ehhez.
2011. febr. 11. 14:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Érettségihez kötném vagy szigorítanám a vizsgát, kicsit nehezebbnek kellene lennie hogy ne tudja mindenki letenni mert mindenkinek van már jogsija és olyan sok autó van az utakon hogy nem győznek parkolóhelyeket kialakítani.
2011. febr. 11. 14:55
 8/12 PT-Daniel ***** válasza:

Nem ertem Magyarorszagon azt a papirmaniat!

Nekem is van erettsegim...söt! De csupan az erettsegim miatt miert lennek jobb vagy alkalmasabb vezetö, mint, aki szakmunkast vegzett? Ha ejjel elönti a mocsok a fürdöszobadat, akkor meg szeretned varni, mig kibicajozik hozzad a csöszerelö, netan fordul meg parszor, mert ugy gondolta verselemzes helyett tanul olyat, amiböl megelne?

Szerintem több ertelme lenne peldaul egy reakciostesztek, netan egy agresszioszintfelmerönek.

Ahhoz kepest, hogy gondolom erettsegizett emberek követelik ezt a kitetelt, meglehetösen irrelevansnak tartom ezt! Hol az összefügges? Most akkor en követeljem a felsöoktatasi vegzettseget, de adjam le a jogsimat, ha egy PHD-s ugy erzi, tul alulmüvelt vagyok a gepjarmüvezeteshez?

2011. febr. 11. 15:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Vagy lehetne kötelező pálya alkalmassági vizsgálat mindenkinél, és nem csak az 5. sikertelen vizsga után...
2011. febr. 11. 15:53
 10/12 anonim ***** válasza:

miért kéne még bármit teljesíteni a jogosítványhoz?

van 4 vizsga amin át kell menni, hogy legyen jogsid, plusz írni-olvasni tudás. az, hogy kelljen érettségi szerintem is egy nagy kreténség.

2011. febr. 11. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!