Mihez kötnétek a jogosítvány megszerzését?
én valamilyen középfokú papírhoz kötném
vagy szakmunkás bizonyítvány, vagy érettségi, vagy valami ilyesmihez
mer a 29 éves 6 általánossal(2 első 4 második) rendelkező hülyegyerek, aki betöltötte a 18-at, és elment csövezni, ne akarjon már jogosítványt szerezni
ezzel jobban lehetne ösztönözni a diákokat a tanulásra, mintsem a "természettudományi tárgy" bevezetésével
persze ez Hoffmann Rózsikának eszébe se jut
utolsónak:
az érettségi nem a legjobb, mert aki képességeiben gyenge, de szerez egy technikumot, vagy szakmunkás bizonyítványt és mehet a tanfolyamra
mert ugye nem várható el, hogy mindenki teljesítsen egy bizonyos szintet, de ha van több elvárás is, valamelyiket csak teljesíti
így legalább képzettsége lesz valami
Nem ertem Magyarorszagon azt a papirmaniat!
Nekem is van erettsegim...söt! De csupan az erettsegim miatt miert lennek jobb vagy alkalmasabb vezetö, mint, aki szakmunkast vegzett? Ha ejjel elönti a mocsok a fürdöszobadat, akkor meg szeretned varni, mig kibicajozik hozzad a csöszerelö, netan fordul meg parszor, mert ugy gondolta verselemzes helyett tanul olyat, amiböl megelne?
Szerintem több ertelme lenne peldaul egy reakciostesztek, netan egy agresszioszintfelmerönek.
Ahhoz kepest, hogy gondolom erettsegizett emberek követelik ezt a kitetelt, meglehetösen irrelevansnak tartom ezt! Hol az összefügges? Most akkor en követeljem a felsöoktatasi vegzettseget, de adjam le a jogsimat, ha egy PHD-s ugy erzi, tul alulmüvelt vagyok a gepjarmüvezeteshez?
miért kéne még bármit teljesíteni a jogosítványhoz?
van 4 vizsga amin át kell menni, hogy legyen jogsid, plusz írni-olvasni tudás. az, hogy kelljen érettségi szerintem is egy nagy kreténség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!