Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Oktatót váltanék a Csigavérnél...

Oktatót váltanék a Csigavérnél, kit válasszak?

Figyelt kérdés
Aki tud jó oktatót ajánlani ebben a suliban, kérem írja meg! Elsősorban a jó állapotú kocsi fontos, mert a mostani oktatóm autója érzésem szerint eléggé lestrapált (pedálok, sebváltó), illetve az is számít, hogy ne csak egy-két útvonalon szeressen menni, hanem vigyen el minél többre. Köszi!
2011. febr. 10. 16:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is a csigavérhez jártam! Méghozzá Vasmatics Károlyhoz! Nagyon korrekt, türelmes oktató, jó autóval! Ja és a virágpiacnál oktat. Bejártuk Budaörsöt, Kelenföldet és Gazdagrétet. Ha kell a száma privátba megirom!
2011. febr. 10. 20:08
 2/2 anonim ***** válasza:
nem mindegy hogy milyen autóval vezeted le a 30 órát? mert szerintem igen, én egy félmillió km-t futott swift-tel tanultam, az oktatónak meg mondani kell hogy másmerre is kéne menni nem csak a megszokottakon, ennyi
2011. febr. 11. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!