Autót vezetni nem tanítanak meg, mikor valaki jogosítványt kap?
Ismerősöm megkapta a jogsiját, mindenkinek dicsekedett vele, és 2 hát múlva anyuci kocsijával kikötött az árokban...
Akkor valahogy nem dicsekedett vele.
Nem tanítanak autót vezetni jogsinál?
én decemberbe jött meg a jogsim...egyből vezetni akartam(alap mert 13éves korom óta akartam mióta először vezettem...)azóta hál istennek elég sokat vezettem,néha voltak csak melettem,amikor meg magam mentem akkor kicsit "sportosabban" vezettem(továb húztam meg ilyen dolgok...)
amikor meg olyan van h sietni kell meg ilyenek akkor apám vezet mert nem az hogy nem bízik bennem,csak...csak...
amikor jöttünk haza akkor kérdeztem h akkor hogy választja meg a kanyar sebességet meg ilyenek...mert amit ezelőtt bevett kb 130al azt én 100al alig "mertem" mert éreztem hogy menne ki az ívről az autó....meg ilyenek...
azért mondja hogy mit hogyan...télen is mentem pár hetes jogsival(igaz apám melettem volt) havas ködös időbe gond nélkül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!