Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Autót vezetni nem tanítanak...

Autót vezetni nem tanítanak meg, mikor valaki jogosítványt kap?

Figyelt kérdés

Ismerősöm megkapta a jogsiját, mindenkinek dicsekedett vele, és 2 hát múlva anyuci kocsijával kikötött az árokban...

Akkor valahogy nem dicsekedett vele.

Nem tanítanak autót vezetni jogsinál?

2011. febr. 4. 15:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Csak egy kérdés, van már jogsid?
2011. febr. 4. 15:16
 2/22 anonim ***** válasza:
Az édes kevés amit a tanfolyamon tanítanak vezetni kell jó pár ezer kilómétert ilyen hideg jeges téli időben mindig előfordul hogy a friss jogsisok megcsúsznak de ez a gyakorlott sofőrökkel is előfordulhat!
2011. febr. 4. 15:17
 3/22 anonim ***** válasza:
előző eggyértelmű hogy nincs semmilyen jogsilya ha lenne nem kérdezne ilyeneket.
2011. febr. 4. 15:18
 4/22 A kérdező kommentje:
Nincs, ezért érdekel, hogy ott csak az ember két szép szeméért adnak jogsit, vagy csak a pénzért, vagy annak, aki tud is vezetni.
2011. febr. 4. 15:18
 5/22 anonim ***** válasza:

Tanulj meg valamit! A jogsinak kevés köze van ahhoz, hogy valaki tud vezetni! A vezetést csak rutinnal lehet elsajátítani! Meg sok-sok kilóméterrel! Persze van, akinek nagyobb érzéke van hozzá, van akinek kevesebb!

Az osztálytársad szüleinek lett volna a dolga, hogy elvigyék egy pár körre a fiút, illetve, hogy egy jó darabig ott üljenek mellett! Amikor én anno megkaptam a jogsim az első 4-5 hónapban csak úgy vezethettem, ha apukám vagy a tesóm ott ült mellettem. Mindenhova én vezettem, de ott voltak!

2011. febr. 4. 15:23
 6/22 anonim ***** válasza:
Annak adnak aki tud vezetni de ettől mér érni fog az életben baleset ha pekhes vagy akkor a jogsi megszerzése után akkár a haza uton is
2011. febr. 4. 15:23
 7/22 anonim ***** válasza:
Az autóvezetői tanfolyam egy gyorstalpaló alapképzés, az oktató ott ül melletted, bármikor kisegíthet. Élesben azonban egyedül vagyunk, egy másfajta autóban, mint amit megszoktunk, más útvonalon. Sajnos ezt lehetetlen szimulálni oktatáson, ezért érdemes a jogsiszerzés után heteket, hónapokat városi terepen, fokozatos gyakorlással tölteni.
2011. febr. 4. 15:29
 8/22 anonim ***** válasza:
És még annyit, hogy balesetek mindenkivel történnek, nemcsak azokkal, akik friss jogosítvánnyal vezetnek. Általában ők ugyanis óvatosabbak, kevésbé magabiztosak, és a kreszszabályok is frissebbek.
2011. febr. 4. 15:31
 9/22 A kérdező kommentje:
Azt mondta fékezett, nem állt meg a kocsi ABS nem fogta be, berántotta a kéziféket, elrántotta a kormányt, és beborult az árokba a kocsi.
2011. febr. 4. 15:33
 10/22 anonim ***** válasza:

Legalább 3 hónapig csakis már vezetni tudó, rutinos ember mellett érdemes vezetni. Az egy dolog, hogy vki megkapja a jogsit és el tudja navigálni az autót. A valós, gyakorlati helyzetekben (pl. érdekes kereszteződések) jó ha mondja vki, hogy most ezt ne,- vagy ezt szabad stb.

Egyik ismerősöm maximális ponttal letette a jogsit, de vagy 4 hónapig a bátyja mellette ült, és mondta neki a dolgokat.

2011. febr. 4. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!