Autót vezetni nem tanítanak meg, mikor valaki jogosítványt kap?
Ismerősöm megkapta a jogsiját, mindenkinek dicsekedett vele, és 2 hát múlva anyuci kocsijával kikötött az árokban...
Akkor valahogy nem dicsekedett vele.
Nem tanítanak autót vezetni jogsinál?
Tanulj meg valamit! A jogsinak kevés köze van ahhoz, hogy valaki tud vezetni! A vezetést csak rutinnal lehet elsajátítani! Meg sok-sok kilóméterrel! Persze van, akinek nagyobb érzéke van hozzá, van akinek kevesebb!
Az osztálytársad szüleinek lett volna a dolga, hogy elvigyék egy pár körre a fiút, illetve, hogy egy jó darabig ott üljenek mellett! Amikor én anno megkaptam a jogsim az első 4-5 hónapban csak úgy vezethettem, ha apukám vagy a tesóm ott ült mellettem. Mindenhova én vezettem, de ott voltak!
Legalább 3 hónapig csakis már vezetni tudó, rutinos ember mellett érdemes vezetni. Az egy dolog, hogy vki megkapja a jogsit és el tudja navigálni az autót. A valós, gyakorlati helyzetekben (pl. érdekes kereszteződések) jó ha mondja vki, hogy most ezt ne,- vagy ezt szabad stb.
Egyik ismerősöm maximális ponttal letette a jogsit, de vagy 4 hónapig a bátyja mellette ült, és mondta neki a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!