Nem kellene időnként vezetőket kötelezni KRESZ vizsgára?
Lemerem fogadni, hogy sokan megtanulják a KRESZ-t, vagy csak a kérdéseket, és utána3-4 év múlva a felére nem emlékeznek.
Nem kellene időközönként 4-6 évente a jogosítvánnyal rendelkezőket újra "levizsgáztatni"? És aki megbukik fizetne mondjuk pár ezret. Aki átmenne az meg semmit. Jó, lehet hogy utána megint elfelejtenének mindent, de legalább muszáj lenne nekik átnézni megint. Annyi öreget látok az utakon, és alap szabályokat megszegnek, meg nem biztosak a dolgokban... Egyszer megtanulták a KRESZ-t 10-20 évvel ez előtt, és most már fogadni merek, a fontosabb táblákat ismerik...
Hülyeség lenne amit kérdezek?
En nem tamogatom..
meg mindig ugyan ugy atmennek szerintem a vizsgan egy kis felkeszüles utan..az mar mas kerdes h most mar lazabban veszem a szabalyokat,ami külsö szemlelökent ugy tünHET h nem tudom a kreszt,pedig de csak van egy ket idegesitö pontja,es nem fog megvaltozni azzal a hozzaallasom h 5-6 evente lehuznak x ezer vizsgadijjal.
T.Hozzászólók!
Sajnos mindenki a vizsgáról ír, de igazából sajnos a közlekedési morál MO.-on a béka feneke alatt van.
Bejártam Európát, és Portugáliát kivéve mindenhol segítőkészek az autósok.(deffenzív vezetés).
Most Én segítek neked, máskor Te segítesz másnak.
Ha valaki meghirdet egy segítsük egymást a közlekedésben akciót, kb 1500-an jelentkeznek, a 3 millió autós közül.
Akkor most az oktatás, vizsga, Kresz a hibás, vagy ideje lenne az autósok fejében rendet tenni.
Végezetül az a javaslatom, hogy ha valaki másnak "BETART", gyosan nézzen tükörbe, és akit lát benne a szájából egy kis ......"vizet"a képre!!!!
Józsi8
Legalább az orvosival együtt egy elméleti vizsga!
"csak egy közlekedést tanító"
Nekünk évente neki kell feküdni,és még így is vannak "meglepetések"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!