Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Milyen a fogmalmi vizsga?

Milyen a fogmalmi vizsga?

Figyelt kérdés
Beül az oktatóm, meg a VB, és akkor nagy síri csönd? Mondják, hogy jobbra, balra, jobbra, balra, és idegtépő csönd van végig? Mennyi ideig tart ez?
2011. febr. 3. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Addig amíg végig haladol a kijelölt utvonalon de ha nagyot hibázol hamar vége.
2011. febr. 3. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Odaér az VB az autóhoz, ahol te és az oktatód várakoztok. Köszön mindenki mindenkinek aztán beültök. A VB ellenőrzi az okmányaidat és mondja, hogy "végezze el a kötelező ellenőrzéseket (lámpák, fék, gumik,kormány) ". Megcsinálod, majd az övek bekötése után elindulsz. Az utasításokat végig az oktatód adja. Ha nem kapsz utasítást pl. egy útkereszteződés előtt vagy körforgalomban, akkor egyenesen kell haladnod. Maga a vizsga kb. 40-50 percig tart. A vizsga eredményét a visszaérkezéskor tudod meg, de ha menet közben be kell avatkoznia az oktatónak az azonnali bukás. A vizsga után aláírod a jegyzőkönyvet és vége a vizsgának.
2011. febr. 3. 10:29
 3/6 anonim válasza:
A második válaszoló leírt mindent. A nagy síri csönd pedig a vb-től függ.
2011. febr. 3. 15:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát az én forgalmi vizsgámon végig a fociról beszélt az oktatóm és a vizsgabiztos,olyan volt mintha csak hivatásos sofőr lettem volna,szal nem kell félni :D
2011. febr. 3. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Bennem is ilyen kérdések voltak (kb 2 hónapja van jogsim), és kellemesen csalódtam. Sok múlik azon, ha nem vagy ideges. Nyugodtnak kell lenned. Gondolj arra, hogy hány millióan megcsinálták már, buták és okosak. Én kizártam azt a képet, hogy mögöttem van valaki, aki sunyiba mindig engem néz, csak az útra figyeltem, így semmi gond nem volt. Nekem a vb végig humorosan politizált az oktatóval, néha ha odafigyeltem, még én is nagyokat vigyorogtam. Eddig akivel beszéltem erről, mind mondta, hogy a vb csak dumált az oktatóval. Az, hogy mennyi ideig tart, az sokmindentöl függ, ezalatt gondolok a forgalom nagyságára, útvonalra, piroslámpákra, stb. Nekem a vb kb 28-30 percnél megunta a banánt, és mondta, hogy a legrövidebb úton vissza a "főhadiszállásra". (még a megfordulás is kimaradt. A lényeg, hogy ne hidj el mindent, amit az interneten írnak, hogy le kell fizetni, szemetek voltak, stb...
2011. febr. 3. 18:10
 6/6 anonim ***** válasza:

nagyjából jól leírták előtem.

Annyi még, hogy induláskor a kötelező fékpróbát ne felejtsd el, mert akkor még a kapun se jutsz ki.

A VB nekem az okmányok egyeztetése után mondott pár kedves szót, bíztatást hogy figyeljek, sok sikert, stb...

A VB neked nem ad utasítást, nem is szól hozzád. Vagy beszélgetnek az oktatóval, vagy mindkettő csak néz síri csöndben. Nálam az utóbbi volt, de ez se votl vészes, mert a vezetés simán lekötött. Közben néha félig meddig hangosan kommentáltam az eseményeket, mintha nagy rutinos vezető lennék :" menj már arrébb, mert nem férek el..." ilyesmik :)

Kb 30 perc, de lehet hosszabb is, rövidebb is, de az átlag 30 prec.

2011. febr. 3. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!