Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hatással van a vezetőre, hogy...

Hatással van a vezetőre, hogy milyen zenét hallgat?

Figyelt kérdés
Ha valaki benyom valami zúzós heavy metalt, vagy hasonlót, akkor majd "durván" fog vezetni? És, ha valami nyugodt zenét hallgat, akkor nyugodtan, lassan?
2011. jan. 28. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, nagyonis. Én már ettől megőrülök, ha feltekerem csummára: http://www.youtube.com/watch?v=xodmwwNV18w
2011. jan. 28. 18:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Én valami hasonlótól indulok be: http://www.youtube.com/watch?v=T2kAcQgBplk

Versenyeken is hasonló szól a sisakba :D

2011. jan. 28. 18:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen. Én pl. szeretem a pörgős elektronikus zenéket: d'n'b, technoból a "szelídebbet", breakbeat, armin van buuren.

Viszont vezetésnél ezeket kifejezetten utálom, mert úgy érzem hogy valaki szándékosan hajszol, és én szeretek szépen nyugodtan, megfontoltan vezetni. Ezért vezetéshez inkább az andalító és a pörgős közti stílusokat szeretem: jazz, new jazz, reggae amiknek azért van valami ritmusa.

2011. jan. 28. 19:24
 4/8 anonim válasza:
Igen, egy tv-s műsorban tesztelték is,letakarták a km/h órát,és azt a feladatot adták a sofőröknek, hogy menjenek kb 50 km/h-val,és pörgős zenénél jóval többel mentek,lassú zenéknél kicsit lassabban,jazz zenénél mentek kb. 50 km/h-val :D
2011. jan. 29. 08:39
 5/8 anonim válasza:
Igen én is így vagyok. Direkt így is szoktam zenét választani, mert bizonyos zenéktől muszáj nyomni, még akkor is, ha egyébként nem akarom..:)
2011. febr. 2. 21:53
 6/8 SteveTL válasza:
A tudomanyos kiserletek azt igazoljak, hogy barmilyen zene hallgasa kifaraszt es csokkenti a reflexeket is!
2011. febr. 14. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát én zene nélkül nem tudok vezetni. Akár baromi halkan is, de valaminek muszáj szólnia.
2011. febr. 14. 20:52
 8/8 gergoap ***** válasza:

A halk zene pont, hogy jó hatással van a reflexekre. A monoton motorzajtól eltompul az ember.

Egy pörgős zenétől jobban nyomja az ember, de egy andalító zene ugyanojan veszélyes lehet.

2011. febr. 19. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!