Mennyibe kerül a munkadíja egy első csapágy csere személy gépkocsinál?
Bocs ,de ez így rossz,mert úgy tetted föl a kérdést,hogy nem lehet egyértelműen megválaszolni.
-Hol csináltatnád ,egy kis maszeknál vagy szak/márka szervízben ?
-M-on vagy pl Szlovákiában ?
-Milyen autó ?
-Kérsz e róla számlát vagy sem ?
Stb.
Így az ár akár fele/kétszerese is lehet.
Hogy jön ide Szlovákia? Jó hogy nem Brazíliát mondod.
Első csapágy csere autótól függően 1-2 óra azért mondom a kettőt mert minden megkezdett órát számolnak. Ha maszekhoz viszed ott tudsz alkudni, esetleg fix árban megegyezni. Az árak elég szortak 3500-8500 ft / óra.
köszönöm a bunkó válaszokat.Egy átlag óra vagy fix árat szerettem volna megtudni.Jó tudom hogy nem lehet ezt pontosan megmondani de azért aki csináltatott csapágy cserét vagy javíttatott autót az tudja kb mennyibe kerül az óra díj.
ma 07:46
Köszi a választ.Remélem 3500 ft közelében lesz az az ár mert azért lássuk be nem egy nagy dolog csapágyat cserélni.
ma 11:02
végülis megtudnám csinálni csak sajnos annyira kevés időm van rá hogy most biztosan nem tudnék belefogni.
Amúgy egy Maruti 800 ba kellene cserélni de mint írtam most biztos hogy nem érnék rá viszont jó lenne cserélni mert félek ne hogy még nagyobb kárt okozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!