Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Személygk-ban ha a hátsó...

Személygk-ban ha a hátsó ülésen nem vagyok bekapcsolva indokolt egyből 1oooo forintos birság?

Figyelt kérdés
Egy részeg sofőr nekünk jött ugyan sérülés is történt mind- két oldalon és sajnos nem tudtam hazudni igy jött a birság.Érdemes volt becsületesnek lenni.
2010. dec. 10. 11:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az,hogy nem én vezettem a másik, ha hátul ülök akkor mi közöm a Stopptáblához.A harmadik pedig,hogy miért vagyok idióta ?
2010. dec. 10. 18:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ha _te_ tudnád értelmezni amit írtam, akkor hamar rájöhettél volna, hogy nem neked írtam, hanem az előttem szólónak, akitől egyébként be is idéztem amit írt.

Elmagyarázom lassabban is, hogy ne okozzon fejfájást: azt írta, sok éve vezet, de még sosem fordult meg a fejében, hogy a hátul ülőknek is használniuk kell a biztonsági övet. Pedig ez alapvető, tanítják a kresz-tanfolyamon is. Ugyanúgy, mint a stop táblát. Ezért kérdeztem meg _tőle_ (tehát nem tőled!), hogy ismeri-e a stop táblát. Mert az ugyanúgy része a kresznek, mint a hátsó öv kötelező használata.

Na, így érted?

Tehát összefoglalva: nem téged neveztelek idiótának, hanem az előttem szólót. Aki nem te vagy. De úgy látszik, téged is jogosan illetnélek a kérdéses jelzővel.

Továbbá úgy látszik, nem nekem van gondom a szövegértéssel.

2010. dec. 10. 20:07
 13/17 anonim ***** válasza:

az a helyzet h én nem nagyon szeretem az övet, zavar is + azért a hasznossága is igen kétes, néha jó, néha meg kifejezetten káros, ezt előre úgysem lehet megmondani

örülök amúgy h már pár bejegyzés alatt is sikerült a veszekedésnek előkerülnie

2010. dec. 10. 20:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Azért én megmondom neked, hogy az esetek döntő többségében hasznos.
2010. dec. 10. 20:41
 15/17 anonim ***** válasza:
20:18 Tudsz mondani konkrét példákat, hogy normál magasságú felnőtt és nem terhes nő esetében mikor káros a biztonsági öv használata?
2010. dec. 10. 22:38
 16/17 A kérdező kommentje:
20.07 Szives elnézésedet kérem,akkor tényleg nekem van bajom az értőolvasással.Nincs harag ?
2010. dec. 11. 11:31
 17/17 A kérdező kommentje:
A szenvedett balesetből kifolyólagos maghallgatást követte egy jegyzőkönyv,aminek következményeként történt s zabálysértés.Lehetett a tanikénti kohallgatás jegyzőkönyve alapdokomentuma a szabálysértési eljárásnak ?
2010. dec. 11. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!