Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi van a Lágymányosi hídon...

Mi van a Lágymányosi hídon történt baleset okozójával?

Figyelt kérdés
A sofőrre gondolok, aki a hülyesége miatt 3 társát megölte. Börtönbe ment? Vagy ő is megússza, mint Stohl?
2010. dec. 3. 12:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ugy tudom, hogy még mindig korházban van, de még tárgyalás nemvolt, és mivel büntetlen volt eddig, igy kb annyira számithat h egy életre ugrik a jogsija és kap egy pár év felfüggesztettet. Ezt csak igy halottam én is
2010. dec. 3. 12:14
 2/13 anonim ***** válasza:
83%

akármi is van vele, sztem elég nagy büntetés azzal a tudattal leélni egy életet, hogy 3 ember halálát okoztad...

egyébként baleset volt.

2010. dec. 3. 12:15
 3/13 anonim ***** válasza:
53%
hát azért nem tiszta az ügy, meg a felelőssége se teljesen, így vszínű megússza felfüggesztettel, mert ugye azóta képesek voltak normálisan kitáblázni, hogy több közlekedési szakértő is kijelentette, hogy nagyon megtévesztő, és nagyon könnyű szemben felszaladni, szal nem annyira az ő hülyesége volt az ...
2010. dec. 3. 12:44
 4/13 anonim válasza:
6%

A híradóba is benne volt,hogy ott forgatott a stáb,és akkor rakták ki a táblákat,meg még direkt levágták a tábla magasságát.Pár órával a baleset után..Szóval nem az ő hibája volt...

valóban szörnyű lesz neki ezzel együttélni..

Stohl az teljesen más...ő ivott és drogozott...

2010. dec. 3. 13:18
 5/13 anonim ***** válasza:

Bocsi, de szerintem a józan ész is azt diktálja, hogy abból az irányból ahonnan a srác akart felhajtani, csak a szembe sávba lehet érkezni. Egyébként a behajtani tilos tábla kint volt. Elég szembetűnő módon. Legalább azt észrevehette volna.

Jah és azt senki nem kérdőjelezte meg, hogy baleset volt-e. Nyilván nem direkt csinálta, de állati nagy figyelmetlenségre vall amit művelt. Amióta az a híd ott van még senki nem hajtott fel a másik irányból. Most hirtelen ki ne találják, hogy nem egyértelműek a táblák...

2010. dec. 3. 13:52
 6/13 anonim válasza:

13:52 ajánlom figyelmedbe ezt a két cikket:

[link]

[link]

főleg a másodikat, amelyben többen is írják, hogy már velük is történt hasonló tévesztés ugyanitt.

2010. dec. 3. 13:57
 7/13 anonim ***** válasza:
13:57 Köszönöm a cikkeket, elolvasom.
2010. dec. 3. 13:58
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

"Direkt" ültek be 6-an, ez vitathatatlan!

1 áldozattal kevesebb, ha nincs is ott.

2010. dec. 4. 02:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak igaza van. Egy kis autóba beülnek hatan, ez nagyfokú felelőtlenség, és teljes egészében a sofőr hibája. Ki tudja, hogy annyian nyomorogva, beszélgetve hogyan vonták el a sofőr figyelmét. Eleve nem szabadott volna elindulni sem neki ennyi emberrel. Szerintem a minimum az hogy egész életére ugorjon a jogsija.
2010. dec. 4. 10:35
 10/13 anonim válasza:
Már régen kiengedték a kórházból, hiszen csak a karja tört el, és agyrázkódást kapott. Kihallgatták, de nem mentek vele sokra, hiszen vidéki, és csak egyszerűen eltévedt. Ma is nyugtatókat kap, mert nem tudja ezt feldolgozni. Azért ültek 6-an az autóban, mert az egyik lányt csak a pesti oldalig vitték volna, mert ott lakott albérletben.
2010. dec. 4. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!