Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nyugtasson meg valaki. Ugye...

Nyugtasson meg valaki. Ugye nem lesz ebből büntetés?

Figyelt kérdés

Ma délután beleszaladtam lakott területen egy trafiba. Egy éles kanyar után álltak egy kocsma előtt de nem rendőr autóval. A kanyarba 60 nal mentem, a kanyar kivezetéséből, ahonnan már láthatott a trafi, onnan elvettem a gázt, és a kocsi kb 3-5 másodperc alatt lelassult az 50 re, és úgy mentem tovább a kocsi felé, ami még kb 200 méterre volt. Mellé érve láttam, hogy mérnek. Amúgy a kocsi nem az én sávom mellett állt, hanem a szembesáv mellett, de velem szembe. Lehet hogy a faluba érkezőket mérte inkább? Mert a lakott terület táblán belül volt egy 10 méterrel. Amúgy ekkor nem ment ott épp senki...

Kaphatok így büntetést? Maximum mennyit? Ha egy hónapig nem jön semmi papír megnyugodhatok?

Köszönöm minden hozzáértő válaszát!

2010. nov. 30. 16:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

21:20 Okoska, mielőtt anyázol, akkor nézz utána, hogy az elmúlt 3 évben kétszer is volt módosítás. Amit 3 éve tanultál, már nem érvényes.

Ennél nagyobb változások is voltak már a történelemben. Pld.: Azért mert valaki 1958-ban úgy tanulta, hogy létezik egy Belga Kongó nevű ország, annak is üzenem, hogy 50 éve már nincs. :)

Frissítsd tudásod!

2010. dec. 2. 18:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Előzőek! Egy kicsit guglizzatok! Ezt a cikket vagy másfél percbe telt megtalálni! [link] Szövegértési tehetsége remélem, van mindenkinek... Kérdező, teljesen felesleges paráznod!
2010. dec. 6. 20:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Én már láttam lakott területen,54 km/h-s sebességért büntetést!!És ott bizony nem volt semmi más sebességkorlátozás...50-nel lehetett menni,54-nél megbüntették...
2010. dec. 9. 19:04
 14/14 anonim válasza:
Testvérem ilyen helyen dolgozik, kik a büntetéseket osztogatják a központból. Azt mondta hogy a fix trafik +19 km/h sebesség alatt nem fényképeznek, de még utána se mindig, csak ha manuálisan teszik meg. Szóval pl egy 110-es úton gond nélkül mehetsz 129-cel. Szerintem ez itt is érvényes, hogy 50-es az út.
2017. nov. 21. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!