Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Veszélyes biciklivel elmenni...

Veszélyes biciklivel elmenni Szabadkára? Ha valami baj történik, fel tudom hívni telefonon a magyar rendőrséget?

Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 11:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha ilyet tudsz kérdezni, el se indulj inkább, neked sokkal biztonságosabb, ha ki sem mozdulsz a lakásból.
2010. nov. 18. 09:45
 12/13 anonim válasza:
Én is gondolkodtam,hogy biciklivel megyek Szabadkára.Egyedül...mert a a barátaim lusták mint állat... Sokszor mondtam,na most...de ált. a határátkelő felé vagy otthon hagytam valami fontosat,vagy leesett valami a bicikliről...stb.Igazából ami még aggaszt,hogy Röszkénél csak autós határátkelő van.Azt mondják ,hogy átengedik ott is a bicajosokat,de azért csak tart ettől ez ember...A végén az lett,hogy busszal mentem...Akkor is egyedül...mert a haverok ahoz is lusták :D...na 8...Szóval hajrá,ne félj nincs mitől(max este)!...ja meg a határátkelőnél(mert el nem tudják képzelni,hogy nem csak autóval akarnak járni az emberek)Talán idén sikerül nekem is.
2011. jan. 13. 21:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Szia!:) Szerintem máskor Tiszasziget felől menjetek! Mi is ott mentünk át, és a rendőrök nagyon rendesek voltak. :)
2011. jan. 17. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!