Hogyan lehetne felvétel hiányában az anyagi káromat behajtani máson?
Ma délután a 38-ason közlekedtem Szerencs felől Sárospatak irányába. Bevallom én is gyorsan jöttem (óra szerint 110-el), azonban az egyik kanyarban jött szembe egy kamionos amit egy másik autó elkezdett megelőzni, így engemet satufékezésre és az útról való letérésre kényszerített. Mivel majdnem becsúsztam az árokba, így kénytelen voltam visszább rántani az autót és kivinni azt a fehér-fekete színű terelőbóját ami az út szélén van (lehet nem pontosan ez a neve).
A kocsi eleje behorpadt alaposan és a szélvédőm is berepedt egy ponton.
Ezt azért nem olcsó megjavíttatni. Fedélzeti kamerám nem volt, rendszámot nem jegyeztem meg, csak az autó típusát és színét tudom fejből. Így van esély behajtatni a kárt rajta?

Sajnos nincs esélyed. Annyit tehettél volna talán, hogy utána eredsz és vallatásra bírod.
A másik opció pedig a kamionos után mentél volna, hátha volt fedélzeti kamerája.
Ezekhez is szerencse kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!