Miert van Magyarországon sok agresszív vezető? Nyugaton sokkal udvariasabbak az vezetők?
Figyelt kérdés
jan. 24. 20:43
11/16 anonim válasza:
"Budapesten tudnak normálisan közlekedni átlagban, érdekes."
Ezen felröhögtem.
12/16 anonim válasza:
Nem agresszív vezetőből van sok hanem szerencsétlenből akik folyamatosan rettegnek mikor csapnak le rájuk valami bírsággal. Nem beszélve az önkéntesekről akik mindig megfigyelnek valamit és azt be is akarják veled tartani.
13/16 anonim válasza:
Nagyon tudjuk a saját népünket ócsárolni, de nem vagyunk sokkal rosszabbak, mint a környező országokban. Amerre én közlekedem, ott egész normálisan tudnak viselkedni az emberek ritkán egy-egy kivétellel. Szerintem ez csak azért van, mert itt jól meg van csinálva a közlekedés. Pl. lámpák nem szivatnak annyit, lehet haladni, ezért nem lesznek idegbetegek stb. Na egy Budapest belvárosáról ezt nem lehet elmondani. Ott nem csoda ha bárki megőrül a közlekedéstől… Románok rosszabbak nálunk a horror karavánokkal és a sok lepukkant autóval.
14/16 anonim válasza:
USA-ban nem agresszivak de szeretnek betolakodni eléd ha sávot váltanak, kereszteződésnél vagy pl mikor ráhajtanak egy útra.
Viszont nem villognak le, nem dudálnak rád feleslegesen.
15/16 anonim válasza:
#14 igen mert ott nincs jobbratartás ezáltal tudják hogy a farokszívó úgysem menne le előle ha villogna vagy dudálna neki így megy mindenki össze-vissza a sávok között...
16/16 anonim válasza:
Én a török hódoltsagra, a labanc megszállasra, a szoviet rendszerre fognám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!